Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Πρωτομαγιάς

Παραθέτουμε πιο κάτω ολόκληρο το πρόγραμμα των εοτρατσικών εκδηλώσεων για την Πρωτομαγιά 2012 στους χώρους που έχουν επιλεγεί σε Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 7.30 το απόγευμα της Δευτέρας και ολοκληρώνονται τα
μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη:


Δευτέρα 30 Απριλίου 2012
Νέα Φιλαδέλφεια (Πλατεία Ελ. Βενιζέλου πρώην Πλ. Πατριάρχου)

19:30-22:00         Παραδοσιακοί Χοροί από τα Χορευτικά Τμήματα της πόλης μας και τον Σύλλογο Ποντίων συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής μουσικής.
22:00-23:45         Έντεχνο – Ροκ Συγκρότημα ΩΡΙΩΝΕΣ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012
Νέα Χαλκηδόνα (Μνημείο Ηρώων, αρχές Λεωφ. Δεκελείας)

21:30-24:00         Λαϊκή Βραδιά με τον Βασίλη Πάτσιο και την Ορχήστρα του

Τρίτη 1 Μαΐου 2012 
Νέα Φιλαδέλφεια (Πλατεία Ελ. Βενιζέλου πρώην Πλ. Πατριάρχου)

19.30 – 21.00       Ροκ συναυλία με το Συγκρότημα Bad Case
21.00 – 24.00       Λαϊκή Βραδιά με τους Γιώργο Δασκουλίδη – Σπύρο Σπυράκο και την ορχήστρα τους




Τρίτη 1 Μαΐου 2012 
Νέα Χαλκηδόνα (Μνημείο Ηρώων, αρχές Λεωφ. Δεκελείας)

19.00– 20.00        Ροκ συναυλία με το Συγκρότημα Silence Fiction
20.00 – 21.30       Ροκ Συναυλία με τους DNA the Band
21.30 – 24.00       Λαϊκή Βραδιά με τον Σταύρο Φωτιάδη και την ορχήστρα του


10.00 – 14.00       ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΗ με φουσκωτα παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές και ζωγραφική στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Χαλκηδόνας

3 σχόλια:

  1. Αυτο ειναι αλητικο σωστο προγραμμα τυπε μου.επιτελους να φουντωσει το κεφι! Γιαγια σε θελω τουμπανο στον πατσιο,τι χαρα θεε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλό θα'ταν να μάθουμε πόσο κοστίζει στο δήμο -δηλαδή σε όλους μας- αυτή η μπασκλάς δευτεράντζα, να ερωτηθούμε κάποια στιγμή μήπως γουστάρουμε τίποτα άλλο εμείς οι φτωχοί, να ανιχνευθούν και ο τοπικές καλλιτεχνικές δυνάμεις της πόλης.

    πάντως, άμα προσπαθείς να περάσεις τη δεκελείας, αλλά όχι για να πας στο ο-θεός-να-το-κάνει παζάρι, την έχεις άσχημα. πόσο μάλλον αν έχεις και ένα άλφα πρόβλημα κινητικό, πατερίτσες, καροτσάκι... θα μου πείτε όμως "αφήνει λεφτά στο δήμο η φάση". μάλιστα, το απόλυτο χυδαίο επιχείρημα σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου δυστυχώς ούτε λεφτά αφήνει.
    Τα χρήματα που καρπώνεται ο δήμος κάθε χρόνο 1) δεν ανταποκρίνονται στον αριθμό των πάγκων αφού όλοι γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον ένα 30-40% δεν έχει πληρώσει και είναι εκτός οδικής αρίθμησης και 2) είναι ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ μπροστά στις δανειακές συμβάσεις που συνάπτει περίπου κάθε 2 χρόνια.

    π.χ. τι να το κάνω όταν εισπράττεις 5 ευρώ από το παζάρι ως δήμος και το Σεπτέμβριο ζητάς και παίρνεις δάνειο από το Παρακαταθηκών 40 ευρώ. Δεν έχουν κανένα νόημα τα χρήματα από το παζάρι. για άλλους λόγους γίνεται και δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει.

    υ.γ. πραγματικά θα σκότωνα για να μάθω πόσα έδωσε στο Δασκουλίδη και το Σπυράκο. Η λέξη "τραγικοί" είναι λίγη για να τους χαρακτηρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή