Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η Νίκη Καβακοπούλου διευκρινίζει...

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή της κυρίας Νίκης Καβακοπούλου:
Κύριε Σεϊτανίδη,
Για την αποκατάσταση της αλήθειας ή της σκόπιμης παραποίησής της, σας γνωρίζω τα εξής σχετικά με την ονομασία του χώρου που δώρισε στον δήμο μας η κα Κ. Καρακώστα Σαρηβουγιούκη.

1ον . Το δελτίο τύπου του δήμου, πουθενά δεν αναγράφει ότι ο δωρηθείς χώρος θα πάρει το όνομα του εκλιπόντα Γιώργου Αποστολάκη .
2ον. Στις συνεννοήσεις μου με την δωρήτρια του χώρου κα Κ. Καρακώστα Σαρηβουγιούκη, της πρότεινα ο χώρος να πάρει το όνομά του υιού της «Γιώργος Σαρηβουγιούκης» εξ αιτίας του οποίου έγινε η δωρεά. Η ίδια επίμονα το αρνήθηκε. Κατόπιν αυτού η δήμαρχος κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην εκδήλωση, με δική της πρωτοβουλία και χωρίς να της το αναφέρει πριν (ώστε να την αναγκάσει να το δεχθεί το όνομα του υιού της), είπε ότι θα δοθεί το όνομα «Γιώργος». Εκείνη και πάλι αντέδρασε με νοήματα και στο τέλος της εκδήλωσης ζήτησε επίμονα να μην δοθεί το όνομα του υιού της. Κατόπιν όλων αυτών το όνομα βρίσκεται σε εκκρεμότητα.
3ον Τέλος παρακαλώ όταν το κακόβουλο ψεύδος φαίνεται αμέσως με την απλή και μόνο ανάγνωση του δελτίου τύπου, να μην δίνεται δημοσιότητα σε κείμενα που προσπαθούν να συκοφαντήσουν.

Με εκτίμηση
Νίκη Καβακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου