Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Στη Συμμαχία!

Μπροστά στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της σύγχρονης Ελλάδας, κανείς μας δεν δικαιούται να μένει αδιάφορος. Χρέος όλων μας είναι να περιφρουρήσουμε το ευρωπαϊκό κεκτημένο της χώρας, να περιφρουρήσουμε το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Συστρατεύομαι στη "Δημοκρατική Συμμαχία", δηλαδή στην πιο συνεπή πολιτική δύναμη μεταρρύθμισης, ευρωπαϊκού προσανατολισμού και ανυποχώρητης στάσης για δομικές αλλαγές στο σημερινό απάνθρωπο, αντιπαραγωγικό, τεράστιο και σπάταλο κράτος. Οι κάλπες της 6ης Μαΐου είναι κάλπες ευθύνης και συνέπειας, όχι κάλπες διαμαρτυρίας και επιβράβευσης του αμοραλισμού. Με όπλο την
κοινή λογική και την απόλυτη ανάγκη μεταρρυθμίσεων, η "Δημοκρατική Συμμαχία" αναδεικνύεται στον προνομιακό πολιτικό χώρο για κάθε σκεπτόμενο πολίτη, για κάθε υπεύθυνο Έλληνα. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για την Ελλάδα της Ευρώπης, την Ελλάδα της δημιουργίας, την Ελλάδα που παράγει περισσότερο πολιτισμό και πλούτο, από όσο καταναλώνει. Την Ελλάδα που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας, κοιτώντας τα στα μάτια.
Διαμαντής Σεϊτανίδης

14 σχόλια:

  1. Με το Ρένο μίλησες; Το παιδί είναι από τα μέρη μας, να το βοηθήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παιχνίδι έχει αρχίσει πλέον να γίνεται ξεκάθαρο.
    Ο Σαμαράς, όσο κι αν φαίνεται παράξενο και παράλογο, αβαντάρει Ντόρα.
    Η κίνησή του να εντάξει στα ψηφοδέλτια τον Σιμπιλίδη έχει σκοπό να παρασύρει κάποιους αφελείς, στους οποίους θα ξυπνήσει εποχές πτώσης Μητσοτάκουλα, ώστε να ψηφίσουν το Μητσοτακέικο και τη Δημ.Συμμαχία.
    Σκοπός η είσοδος της Ντόρας στη Βουλή και οι δέκα τόσες έδρες που αυτή θα καταλάβει και ύστερα θα προσφέρει απλόχερα σε ένα νέο κυβερνητικό σχήμα υπό το Σαμαρά (με την ίδια σε ρόλο αντιπροέδρου της κυβέρνησης πιθανώς).
    Στο ίδιο παιχνιδάκι και ο μπαλαντέρ Καρατζαφύρερ, που αν και αυτός υπερβεί το 3%, θα δώσει τις έδρες του, ώστε να σχηματιστεί κυβέρνηση υπό τον αρχηγό της ΝΔ.
    Το εν λόγω μαγείρεμα (που βασίζεται στο ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΩΝ +50 ΕΔΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΚΟΜΜΑ!!!!!!) αποσκοπεί στο πριόνισμα κύρια του Καμμένου (με τον οποίο δεν επιθυμούν οι προαναφερθέντες δεξιοί και ακροδεξιοί, όπως και η τρόικα, να συναλλαγούν), και κατόπιν της Χρυσής Αυγής (καθ'ότι μη ελέγξιμος και προβλέψιμος πολιτικός φορέας).
    Καθόλου τυχαίο ότι γόνοι του Μητσοτάκουλα βρίσκονται σε αδελφές μεν, αλλά διαφορετικές παρατάξεις (Κυριάκος ΝΔ- Ντόρα ΔΗΣΥ). Όπως επίσης καθόλου τυχαίες οι δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο του Μέγκα 23/4 της Ντόρας ότι θα γινόταν άνετα κυβερνητικός εταίρος σε κυβερνητικό σχήμα που θα διασφάλιζε τη συνέχιση του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της Ελλάδας [διάβαζε τη συνέχιση της εξάρτησης και υποτέλειας στα ευρωπαϊκά αρπακτικά και του "αρμέγματος" του λαού].

    Επειδή, όμως, κύριε Σεϊτανίδη, αρέσκεστε στο να μιλάτε για τα παιδιά και τις επόμενες γενιές εν γένει, καλό θα ήταν και να τους πείτε πόσο τα χρεώνετε για τα επόμενα 50-100 χρόνια και ποια Ελλάδα θα τους παραδώσετε, για να δανείζεστε εσείς σήμερα ένα τσουβάλι δις για να πληρώνονται τα τοκοχρεωλύσια και να ικανοποιούνται οι ξένοι δανειστές. Υπ'αυτές τις συνθήκες, εάν δείτε ποτέ ξανά την "Ελλάδα της δημιουργίας", γράψτε μου.

    Όσο για το τι είναι οι κάλπες της 6ης Μαϊου, επιτρέψτε μου να σας συστήσω να περιμένουμε λιγάκι μέχρι το πέρας της καταμέτρησης των ψήφων των Ελλήνων. Θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

    Ο κόσμος δεν έχει ανάγκη από νουθεσίες και παροτρύνσεις για τον τρόπο που θα ψηφίσει, κύριε Διαμαντή. Ο κόσμος βλέπει καθημερινά τι του επιφυλάσσουν οι "εταίροι μας" στην Ε.Ε και οι τράπεζες-μεγαθήρια, που πληρώνουν αδρά όποιον δέχεται να συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι θανάτου, και φυσικά μποϊκοτάρουν και λοιδωρούν ανοιχτά όποιον μιλά τη γλώσσα της αλήθειας.

    Όσο για το "απάνθρωπο, αντιπαραγωγικό, τεράστιο και σπάταλο κράτος" της μικρής Ελλάδας, φαντάζομαι θα γνωρίζετε πως έχει διαμορφωθεί καθ'εικόνα και ομοίωσι των κυβερνώντων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), τους οποίους άλλωστε υπηρετούσε και υπηρετεί, δεκαετίες τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος εισαγγελικός λόγος! Εσείς τα κάνατε όλα λάθος, εμείς (οι ποιοι;) τα υπομένουμε. Λοιπόν αγαπητέ, για να επανέλθει στη σοβαρότητα η συζήτηση, έχω να πω τα εξής: Οι αναλυτές της πεντάρας, που ανέξοδα "ξέρουν τα πάντα" (σαν το Ρωμηό του Σουρή, το ποίημα σας πάει γάντι!) ευθύνονται ΌΣΟ και οι πολιτικοί για το σημερινό κατάντημα. Πού ήσασταν όταν οι σύντροφοί σας διορίζονταν με τις φτυαριές στο Δημόσιο, αφού προηγουμένως είχαν φιλήσει όποια κατουρημένη πολιτική ποδιά βρέθηκε στο δρόμο τους; Στον καφενέ απέξω ήσασταν, όπως λέει ο Σιυρής. Πού ήσασταν όταν οι τράπεζες μοίραζαν εορτοδάνεια και διακοποδάνεια "δια πάσαν νόσον...;". Στον καφενέ απέξω ήσασταν αγαπητέ. Κι ακόμα: υιοθετείτε τις ΒΛΑΚΕΙΕΣ που λέει ο κάθε Καμμένος και καημένος, χωρίς να απαντάτε στο ερώτημα: μπορεί σήμερα μια χώρα να ζήσει ΕΝΤΕΛΩΣ απομονωμένη από τον έξω κόσμο; Γιατί αν παραφρονήσουμε κι ακούσουμε Καμμένους και Χρυσές Αυγές, είναι ηλίου φαεινότερον ότι θα διακόψουμε κάθε σχέση με τον έξω κόσμο. Στην Αλβανία του Χότζα θέλετε να μας γυρίσετε και μας κάνετε και τον αναλυτή που ξέρει τι σκέφτεται η Ντόρα, ο Σαμαράς και προφανώς οι Νεφελίμ. Μπείτε στον καφενέ, αγαπητέ, κατεβάστε κανένα διπλό ουζάκι, αρκετά με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις. Έχουμε και δουλειές! Καλημέρα σας

      Διαγραφή
    2. Σωστός ο Διαμαντής.

      Διαγραφή
    3. Δήλωση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου:
      "Οι εταίροι μας επιδιώκουν να μας μετατρέψουν σε αποικία, θίγοντας βάναυσα την εθνική μας αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία. Οφείλουμε να αντισταθούμε με όπλα τις αρχές και τις αξίες που κουβαλάμε ως λαός και τη θέλησή μας να αντιμετωπίσουμε θαρραλέα και αποφασιστικά την κρίση".
      Λυπάμαι που ο αρχιεπίσκοπος βλέπει με διαύγεια αυτό που όφειλαν κάποιοι άλλοι να βλέπουν με την ιδιότητά τους ως δημοσιογράφοι.
      Τα άλλα περί Αλβανίας του Χότζα, Βόρειας Κορέας κλπ. είναι φληναφήματα που εκπορεύονται όλως τυχαίως από αυτούς ακριβώς που θέλουν την Ελλάδα γονυπετή να παρακαλά για κανένα ψαροκόκκαλο. Αλλά στο ισχυρό κλαμπ της Ευρώπης πάντως!

      Διαγραφή
    4. Καμμία απάντηση για την ταμπακιέρα. Απολύτως καμμία!

      Διαγραφή
    5. Μα η ταμπακέρα είναι ότι η Χώρα βγαίνει στο σφυρί, κε Διαμαντή! Ποια είναι η ταμπακέρα; Τα διακοποδάνεια;

      Διαγραφή
  3. Δεν βγαίνει η σούμα σου ρε φίλε. Αν ο Σαμαράς πατρονάρει την ΔΗ.ΣΥ. με τις διαρροές που έχει απ τους ΑΝ.ΕΛ. και με τις διάφορες κουταμάρες πούχει κάνει κινδυνεύει να μην βγει πρώτο κόμμα οπότε την πρώτη διερευνητική θα την πάρει ο Μπένυ. Σκέφτηκες πόσοι βουλευτές θα λακήσουν του Σαμαρά έτσι και κάνει πως στηρίζει Μπένυ για να σώσει τάχατες τη χώρα; Χώρια που θα έχει αποτύχει πλήρως αφού και το κόμμα θα έχει σκορπίσει και πρώτος δεν θα καταφέρει να βγει, για αυτοδυναμία αλλού τόνειρο κι αλλού το θαύμα. Τότε που απ την Ν.Δ. δεν θάχει μείνει ούτε το σήμα θα μπει αμέσως και θέμα αρχηγού. Τι θα κάνει τότε ο Αντωνάκης; Η συσπείρωση των ψηφοφόρων της Ν.Δ. είναι η μόνη του λύση για να περισωθεί, αλλά ακόμα και σε αυτό φαίνεται πως με την επιλογή Συμπιλίδη τα σκάτωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να βγει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα. Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης θα λάβει ο Σαμαράς. Και τότε θα δούμε ποια θα είναι τα πρόθυμα καλόπαιδα που θα συμπληρώσουν το κυβερνητικό παζλ. Θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος με αυτά που μαγειρεύονται ήδη από την επίσκεψη Σαμαρά στη Μέρκελ, πριν από εβδομάδες.
      Το πιο πιθανό σενάριο είναι συγκυβέρνηση ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΔΗΣΥ(αν μπει η ΔΗΣΥ) με Παπαδήμο (ναι,πάλι!) ή, έστω, Σαμαρά πρωθυπουργό. Κι αν γίνει αυτό, τότε φυλαχτείτε! Δεν θα ξέρετε από πού σας έρχεται!

      Διαγραφή
  4. Οι αναλύσεις σας αφήνουν το λαό αδιάφορο. Ο λαός πλέον ξέρει και άρχισε να καταλαβαίνει. Η αριστερά που κόφτεται τάχατες για τις μίζες πήρε κι αυτή το κατιτίς της όπως είπε ο Κοροβέσης. Άκουσε κανείς την αριστερά να φωνάζει να ψαχτεί η υπόθεση Τσουκάτου; Η κυρά- Αγγέλα τους έχει καταγραμμένους όλους στις λίστες του Χριστοφοράκου. Εκτός απ το ΚΚΕ που προτείνει ένα σύστημα που ο λαός το απορρίπτει, άκουσε κανείς καμιά πρόταση απ την αριστερά για την αλλαγή του «φαύλου πελατειακού συστήματος» που λέει κι ο Πάγκαλος; Κρατικοποίηση των τραπεζών λέει ο ένας, νέος αριστερός μεταρρυθμισμός λέει ο άλλος, παραμύθια δηλαδή της Χαλιμάς και οι λαθρομετανάστες κάνουν πάρτυ στις πλατείες. Μετά απορείτε γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή. Είσαστε όλοι ΚΑΜΜΕΝΟΙ από χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην κάνεις απλοϊκά σχόλια. Δεν βοηθά, τις κρίσιμες αυτές ώρες που περνά ο τόπος. Αν η αριστερά πήρε κι αυτή το κατιτί της, να βγεις και να πεις ποιοι και πότε. Ήταν ο Κοροβέσης στο ΣΥΡΙΖΑ χρόνια. Σύντροφοί του ήταν δηλαδή;
      Όσο για το Χριστοφοράκο, κι' αυτούς που "έχει", τι θαρρείς πως είναι; Κομμουνιστές; Ή δεξιοί και Πασόκοι; Ή νομίζεις πως αν η αριστερά ανεβεί αρκετά ώστε να λυθούν τα χέρια της, κάτι λαμόγια σαν το "στρατηγό" δεν θα λογοδοτήσουν;
      Έπειτα, δεν καταλαβαίνω γιατί η εθνικοποίηση των τραπεζών είναι παραμύθι της Χαλιμάς. Δεν θέλεις να γίνει έλεγχος στα κεφάλαια που έφυγαν έξω; Δεν θέλεις να μπουν λεφτα στα ταμεία του κράτους από την άγρια φορολογία που θα πρέπει να τους επιβληθεί; Θέλεις η χώρα να συνεχίσει να είναι ξέφραγο αμπέλι; Δικαίωμά σου. Αλλά πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή ούτε ήταν, ούτε είναι. Οι κραυγές δεν υποκαθιστούν τη συγκροτημένη πολιτική δράση. Ούτε αφελείς πιτσιρικάδες που ξυπνούν και κοιμούνται με τα τραγούδια των Waffen SS και ναζιστικά εμβατήρια θα πείσουν ποτέ κανέναν ότι είναι φιλέλληνες και αληθινοί πατριώτες. Και να ξέρεις ότι για να κάνει πάρτυ ο ξένος στην πλατεία, πρέπει τουλάχιστο να μην είναι νηστικός. Γιατί άμα είσαι νηστικός, όχι πάρτυ δεν κάνεις, ούτε να περπατήσεις δεν μπορείς...

      Διαγραφή
  5. Δεν ξέρω τίποτα πέρα από όσα δήλωσε ο κ. Κοροβέσης, αυτόν να ρωτήσεις αν ήταν σύντροφοί του, δεν ξέρω ποιους «έχει» ο Χριστοφοράκος και δεν «θαρρώ» πως είναι τέτοιοι ή αλλοιώτικοι. Αλλά η κρατικοποίηση των τραπεζών πως θα γίνει, με αγορά μετοχών απ το χρηματιστήριο ή με άλλο τρόπο; Η Χρυσή Αυγή απ ότι διαβάζω είναι ένα κόμμα που κατεβαίνει στις εκλογές μαζί με άλλα 35 κόμματα (εγκρίθηκαν νομίζω 22) που το καθένα απ αυτά ισχυρίζεται ότι «εκπροσωπεί» κάποιους Έλληνες πολίτες και μένει να δούμε πόσους. Κάποιοι ανησυχούν απ τη δημοσκοπική της άνοδο ή το ποσοστό-ρεκόρ της κας Λεπέν στην πρώτη φάση των Γαλλικών προεδρικών εκλογών αλλά αντί να εκτοξεύουν «αναθέματα» από δω κι από κει αναρωτιούνται μήπως θάπρεπε να αναζητήσουμε τις αιτίες και στη διαφθορά όλου του πολιτικού συστήματος; Άκουσες καμιά πρόταση απ την «αριστερά» για την αλλαγή αυτού του «φαύλου πελατειακού συστήματος» μέσα στο οποίο θα «λειτουργούν» και οι κρατικοποιημένες τράπεζες; Και αν η «αριστερά» ανέβει αρκετά πως θα λυθούν τα χέρια της εντός των μνημονίων που δεν τα ψήφισε αλλά δεν τα αμφισβητεί ως δέσμευση; Ή μήπως τα αμφισβητεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αποκτατε περισσοτερη αναγνωρισιμοτητα που ΗΔΗ εχετε...ΑΡΑ;
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ δεν λέω ότι και η αριστερά στην Ελλάδα δεν έχει τα θέματά της. Πάσχει και αυτή από σύνδρομα, όπως της φοβικότητας ή του μεσσιανισμού. Όμως λέει αλήθειες. Και το ζητούμενο σήμερα για τον έλληνα, είναι τουλάχιστον να ακούσει καμιά αλήθεια. Αλήθεια την οποία κρύβουν επιμελώς, όχι μόνο από τον έλληνα, αλλά και από όλους τους ευρωπαίους. Έχουν πείσει, επί παραδείγματι το μέσο γερμανό πολίτη ότι αυτός πληρώνει τον τεμπέλη έλληνα. Εξού και τα φαινόμενα ανθελληνισμού, αλλά και η πανευρωπαϊκή άνοδος της ακροδεξιάς, ειδικά στη βόρεια και κεντρική Ευρώπη. Συν το γεγονός ότι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, σαν τη Γαλλία π.χ., έμπασαν αθρόα μετανάστες από τη Βόρ.Αφρική (Μαγκρέμπ), που εν τέλει δεν μπορούσαν να τους αξιοποιήσουν (ειδικά τη 2η και 3η γενιά αυτών).
    Δηλαδή, διπλό το κακό για τις "ανεπτυγμένες κοινωνίες" της Ευρώπης: 1.Το φθηνό εργατικό κόστος των μεταναστών απονέκρωσε τα εργασιακά δικαιώματα των ντόπιων, οδηγώντας τους σιγά-σιγά στην ανεργία και εξαθλίωση και 2.Μετατόπισε τη συζήτηση στην κοινωνία από την υπέρμετρη συσσώρευση πλούτου των φραγκάτων (βιομηχάνων και λοιπών) που εκμεταλλεύθηκαν τους αλλοδαπούς στην αδυναμία ομαλής ένταξης των φτωχών και ρακένδυτων αυτών ανθρώπων λόγω του ότι είναι μουσουλμάνοι ή "άραβες" ή " βρώμικοι Μπαγκλαντάδες".
    Η παγίδα των μεγαλοαστών γνωστή: σαν τις χειρότερες πόρνες, και ενώ είναι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά των κοινωνιών, αφού ελέγχουν την πολιτική και τη ροή της πληροφόρησης, κάνουν μετά πως δεν γνωρίζουν τίποτα και υπόσχονται σαν αγνές παρθένες κάθαρση και τιμωρία αυτών που δηλητηριάζουν το λαό τους.
    Και δυστυχώς, στην παγίδα αυτή πέφτουν πολλοί. Σε σημείο που να έχουν πείσει το νεοέλληνα ότι μεταξύ ενός τίμιου αλλοδαπού και ενός καθάρματος έλληνα, προτιμότερος ο έλληνας, ακριβώς επειδή φέρει στο DNA του γονίδια έλληνα!
    Τα αστικά (διάβαζε νεοφιλελεύθερα) καθεστώτα, ειδικά στην Ευρώπη, μόλις έβλεπαν την κατάσταση, έστω και για λίγο, να ξεφεύγει από τον έλεγχό τους, ξεκινούσαν πάντα την εκστρατεία αποκοίμησης του ακροατηρίου τους, μέσω της μετάδοσης μηνυμάτων απειλής της ομοιογένειας και ασφάλειας του έθνους, και μέσω της ίδρυσης κομμάτων της ακροδεξιάς, στα οποία θα κατέφευγαν οι θυμωμένοι αστοί (μικροαστοί κυρίως) ώστε να μην "την κάνουν" προς τα αριστερά. Κλασικό παράδειγμα, στη δική μας μικρή χώρα, η δημιουργία του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη επί εποχής Σημίτη και Καραμανλή, όταν γίνονταν εμφανείς οι κλυδωνισμοί στο δικομματισμό με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Θα θυμούνται όλοι, παραμονές των εκλογών του 2004, τις γιγαντοαφίσες με τον Καρατζαφέρη "μποξέρ", να "ρίχνει γροθιά στο κατεστημένο", κατεστημένο που τελικά όμως με μεγάλη ευκολία υπηρέτησε, βάζοντας την υπογραφή του μέχρι και για πετσόκομμα των συνταξιούχων, που ήταν η κύρια δεξαμενή ψηφοφόρων του.
    Άλλο παράδειγμα; Στην ίδια τη Γερμανία. Επί 75 χρόνια ήταν ποινικό αδίκημα μέχρι και να αναφέρεις τις λέξεις Ναζισμός, Χίτλερ, Εθνικοσοσιαλισμός κλπ (μπορούσες να οδηγηθείς στη φυλακή μέχρι και για 1 χρόνο). Τώρα, που και η "ατμομηχανή της Ευρώπης" Γερμανία κολυμπάει στο βούρκο, ξέθαψαν το έργο MEIN KAMPF (O ΑΓΩΝ ΜΟΥ), που πλέον μπορεί να διατίθεται ελεύθερα σε κρατίδια της Γερμανίας, ώστε ο κάθε Γερμανός να έχει τη δυνατότητα να διαβάσει τι έγραφε ο παρανοϊκός Χίτλερ από τη φυλακή, πριν γίνει καγκελάριος! Ποιοι λοιπόν εκτρέφουν τους ακραίους; Ποιοι εκτρέφουν τους παρανοϊκούς ακροδεξιούς και φασίστες;
    Και φυσικά, ο φασισμός δεν δίνει λύσεις, όπως κάποιοι πιστεύουν. Απλά, διεκπεραιώνει αυτά που δεν μπορεί να διεκπεραιώσει το μεγάλο κεφάλαιο σε συνθήκες ομαλής κοινοβουλευτικής (αστικής) δημοκρατίας. Κι όταν οι χούντες πέσουν, συνεχίζεται φυσικά το ίδιο βιολί με τα κοινοβούλια και τη δημοκρατία, κατά τη ρήση "Καραμανλής ή τανκς" (δηλ. ελεγχόμενος κοινοβουλευτισμός ή χούντες).
    Βλέπουμε λοιπόν πώς το σύστημα κάνει τη δουλειά του, είτε βρέξει είτε χιονίσει. Το ίδιο πάει να κάνει και τώρα. Ας σκεφτεί ο καθένας από μας ποιος παίζει το ρόλο το Καρατζαφέρη και δεν λέγεται Καρατζαφέρης, κι ας ψηφίσει ώριμα, με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή