Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο εθελοντισμός στην πράξη

Έτσι ήταν...
...κι έτσι έγινε!

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 οι εθελοντές της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ” μας ετοίμασαν και πάλι μια ευχάριστη έκπληξη. Με πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Γραμμένου και τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστου Κοπελούσου, του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας Σωτήρη Κοσκολέτου, του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Τομπούλογλου, των στελεχών και φίλων της Παράταξης Ρένας Σταματοπούλου, Χρήστου Τούντα, Λάμπρου Κουρεμένου αλλά και
κατοίκων της περιοχής, βοήθησαν στην ανάπλαση της πλατείας Κωστή Βάρναλη, που βρίσκεται κοντά στη συμβολή των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Στρατηγού Παπάγου στις εργατικές κατοικίες της Νέας Φιλαδέλφειας.
Οι εργασίες που έγιναν στην πλατεία περιελάμβαναν αποψίλωση και καθάρισμα από τα χόρτα, αυλάκια για τη συγκέντρωση νερού γύρω από τα δέντρα, βάψιμο στα παγκάκια της πλατείας και κλάδεμα. Χρειάστηκαν πάνω από 20 μεγάλες σακούλες για τα χόρτα και τα κλαδιά που αφαιρέθηκαν.
Τα χρώματα, τα πινέλα και τα ρολά που χρησιμοποιήθηκαν είναι χορηγία του καταστήματος «Κιζερόπουλος», Ν.Τρυπιά 60, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ. 2102529601. Δείτε πιο κάτω το φωτορεπορτάζ.















1 σχόλιο:

  1. Αξιέπαινη κάθε Εθελοντική δράση και μπράβο σε όσους συμμετείχαν.
    Ούτε με νοιάζει ποιός φορέας το κάνει, αρκεί να το κάνει.

    Αλλά τι δυστυχία είναι αυτή, να αναλαμβάνουν οι πολίτες να καθαρίζουν τις πλατείες, όταν εμείς οι δημότες πληρώνουμε ακριβώς γι' αυτό το λόγο Δημοτικό φόρο.
    Τι κατάντια Δημοτικής αρχής είναι αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή