Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ο Απόστολος Κόντος και πάλι στην προεδρία του Ιωνικού

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ με ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΝΤΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ  
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β ΤΑΚΗΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ,
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΛΛΑΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΥΚΑΚΗΣ
ΜΕΛΗ  ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  , ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ , ΔΑΝΗΛΟΣ ΝΙΚΟΣ , ΖΩΤΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΤΣΕΤΚΙΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΝΝΟΥ ΑΝΝΑ,ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ.
·      Ο  ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ  ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 16.00 ΣΤΟ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.                                                             Ο Ιωνικός ΑΣ θα συμμετάσχει σε Διεθνή Γιορτή Γυμναστικής που θα τελεστεί στο κλειστό Γυμναστήριο Ανδρέας Παπανδρέου στο Περιστέρι ( Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών) Η παραπάνω ημερίδα αναμένεται να φιλοξενήσει εκατοντάδες αθλητές –τριες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
·      Το αγωνιστικό Τμήμα Ακροβατικής Γυμναστικής με την  επίβλεψη   της καθηγήτριας κ. Κατερίνας Λινάρδου προετοιμάζεται για το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .
·      Τα τμήματα της Γυμναστικής θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους κανονικά όλο τον Ιούνιο (τηλ.επικοινωνίας  Ιωνικού ΑΣ 210 2525815,από 17.00-19.00 καθημερινά)

·      Η Διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ συγχαίρει την διοίκηση του 1ου Δημοτικού Σχολείου                       ( Σπαθάρη ) διότι μετά το πέρας των εκδηλώσεων τους στο κλειστό γυμναστήριο Ιωνικός Ζαχαρίας Αλεξάνδρου το παρέδωσαν σε άριστη κατάσταση .

2 σχόλια:

  1. Αυτό θα πει ανανέωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Πρόεδρε, καλή επιτυχία στο έργο σας!
    Καλή δύναμη σε όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου!

    Ανώνυμε 12:39 μ.μ., γιατί θα 'πρεπε να ανανεωθεί μια Διοίκηση που έχει αποδειχθεί πως είναι επιτυχημένη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή