Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Τετάρτη απόγευμα, μην πάτε για μπάνιο, έχει... Δημοτικό Συμβούλιο...


Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 20.6.2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του
άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης
ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1.     Ενημέρωση του Δ.Σ. για πολεοδομικά θέματα του Δήμου.
2.     Καθορισμός ημερομηνίας και χώρου για την διεξαγωγή της ειδικής δημόσιας Συνεδρίασης του Δ.Σ. με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2011, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 παρ. 3 του Δ.& Κ. Κώδικα.
3.     Έγκριση δωρεάν ταφής δημοτικής υπαλλήλου Π.Παναγιωτοπούλου-Γούναρη, μετά την αριθ. 23/2012 απόφαση-εισήγηση του Συμβουλίου Δημ. Κοινότητας Ν.Φιλ/φειας.
4.     Έγκριση λύσης σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στέγασης Υπηρεσιών του Δήμου (Αποθήκη Ηλεκτρολόγων) επί της οδού Αγ.Ιωάννου 29-Ν.Φιλ/φεια.
5.     Ορισμός Δημ. Συμβούλων για τις επιτροπές παραλαβής μεταφορών και λοιπών εργασιών έτους 2012.
6.     Έγκριση διαγραφής βεβαιωτικών καταλόγων προστίμων αυθαιρέτων.
7.     Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στη Γενική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής συνεργασίας (Ε.Ο.Ε.Σ.) Αμφικτυονία».
8.     Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων του Π.Π.Ι.Ε.Δ. οικ. έτους 2011, βάσει της αριθ. 13/2012 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.
9.     Έγκριση 1ης τροποποίησης προϋπολογισμού του Π.Π.Ι.Ε.Δ. οικ. έτους 2012, βάσει της αριθ. 15/2012 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.
10. Έγκριση 2ης τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2012.
11. Έγκριση-Ψήφιση 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2012.
12. Έγκριση νέας παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του υποέργου «Κατασκευή Πράσινης Στέγης στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Νέας Χαλκηδόνας,  περιβαλλοντικές & ακουστικές παρεμβάσεις στο 1ο & 2ο δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο, στον παράδρομο της Ε.Ο. από την οδό Μιχ. Καραολή έως την οδό Παπαφλέσσα και πρότυπες βελτιώσεις στις οδικές υποδομές του Δήμου για την πρόσβαση ατόμων με αναπηρίες».
13. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 2 μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών καθαριότητας και πυρασφάλειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου