Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Διαδικασία πλήρωσης 50 θέσεων στους παιδικούς σταθμούς του δήμου

Η Διοίκηση του Ενιαίου Φορέα αποφάσισε την ένταξη της δομής των παιδικών σταθμών  στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της ΕΕΤΑΑ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την
Προγραμματική Περίοδο 2007 – 2012.
Η συμμετοχή του Ενιαίου Φορέα πραγματοποιείται μέσω της διάθεσης 50 θέσεων, εξασφαλίζοντας σημαντικούς οικονομικούς πόρους για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας και της απρόσκοπτης λειτουργίας των παιδικών σταθμών για την επόμενη περίοδο.
Επειδή η διαδικασία έγκρισης των δικαιούχων φορέων από την ΕΕΤΑΑ, καθυστέρησε αρκετά σε σχέση με τη διαδικασία εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας, ο Ενιαίος Φορέας υποχρεούται να αναβάλλει την έκδοση των τελικών πινάκων τουλάχιστον μέχρι τις 6 Αυγούστου, ημερομηνία έκδοσης των οριστικών πινάκων των δικαιούχων της ΕΕΤΑΑ, λόγω της ανάγκης εναρμόνισης των δύο διαδικασιών. 
 Το επιδοτούμενο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ απευθύνεται σε όλες τις μητέρες βρεφών, νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με Αναπηρία, εκτός από τις τακτικούς και αορίστου χρόνου υπαλλήλους του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και τις μόνιμους και αορίστου χρόνου υπάλληλους των Ο.Τ.Α. (α’ και  β’  βαθμού), αλλά και όσων γυναικών, το οικογενειακό εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 40.000€.
Για την πλήρωση των 50 θέσεων στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας, καλούνται οι μητέρες που ήδη έχουν κάνει αιτήσεις στη διαδικασία του ενιαίου Φορέα, αλλά και όσες μητέρες δεν έχουν καταθέσει αιτήσεις, αλλά ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο επιδοτούμενο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ, να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται στα Γραφεία της ΕΕΤΑΑ, Μυλλέρου 73-77, 10436, Αθήνα (στάση ΜΕΤΡΟ «Μεταξουργείο» ), από τις 13 έως τις 23 Ιουλίου.
Για την διευκόλυνση των συνδημοτών μας, η Διοίκηση του Ενιαίου Φορέα έχει ορίσει υπάλληλο, ο οποίος θα συνεπικουρεί τους αιτούντες στη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης συμμετοχής, στη συγκέντρωση των δικαιολογητικών και θα αναλάβει την κατάθεση του σχετικού φακέλου συμμετοχής στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:
·         Στα γραφεία του Ενιαίου Φορέα, στο τηλέφωνο 213 20 26 310/313/315/316/332
·         Στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ, στο τηλέφωνο 213 13 20 600
Επίσης έχουν αναρτηθεί πληροφορίες στο website www.eetaa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου