Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Στη Β! Εθνική μπάσκετ ο Ιωνικός!



ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ –ΧΡΥΣΑΦΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ Η 1η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ.
Μετά την κατάκτηση της 1η  θέσης στους αγώνες μπαράζ του Νότου της Γ Εθνικής ο Ιωνικός ανέβηκε πανηγυρικά στην Β Εθνική ,επειδή το Ηράκλειο Κρήτης δεν δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα για
οικονομικούς λόγους. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ την θέση του παίρνει ο Ιωνικός ΑΣ .Η  σπουδαία περυσινή πορεία του Ιωνικού στον μαραθώνιο της Γ Εθνικής ( 18 νίκες 4 ήττες ) επισφραγίστηκε και επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.
·       Προπονητής στο Μπάσκετ Ανδρών με απόφαση του ΔΣ και την νέα αγωνιστική χρονιά ο απόλυτα επιτυχών Σπύρος Σταθούλης .Βοηθοί του οι Γιώργος Κουκλάκης ,Μιχάλης Σοφιανός.
·       Τα νέα πρόσωπα στην ομάδα Μπάσκετ Ανδρών είναι ο Ρουσόπουλος Γιώργος ο οποίος είχε αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στον Ιωνικό ΑΣ την περίοδο 2009-2010 ( τα 2 τελευταία χρονιά αγωνίστηκε στον Μίλωνα ) και ο Τσαμπής Στράτος   ( ΑΕΚ Αργους ) Αποδεσμεύτηκαν από την περυσινή ομάδα οι Μούκας Α,Μάτος Α, μάλλον  και ο Κατράνας Π.Ο βασικός κορμός της περυσινής ομάδας παρέμεινε . Ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Μαυραγάνης θα  ηγηθεί δια 6η συνεχή χρονιά την προσπάθεια της ομάδας μας στην Β Εθνική κατηγορία.
·       Την τεχνική ευθύνη - στο τμήμα υποδομών των Γυναικών-ανέλαβαν και πάλι  οι καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής Χατζοπούλου, Μαυροειδή 
·       Οι Καλαθοσφαιριστές Κρητικός ,Νταλές, παραχωρήθηκαν με 1 χρόνο υποσχετική στην ΦΕΑ ΝΧ ΝΦ
·       Προπονητές των Υποδομών στα Αγόρια με απόφαση της επιτροπής Μπάσκετ είναι στην ομάδα των  Εφήβων ο Σοφιανός Μιχάλης ,στην ομάδα Παίδων -Παμπαίδων –Μίνι-Ακαδημιών ο Βερτζαμάνης Πάνος και ο Κίτσης Γιώργος .
·       Στρατεύτηκε στην προεδρική φρουρά ο Καλαθοσφαιριστής Γιάννης Γραμματικός .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου