Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Στα δύσκολα το βόλεϊ του Ιωνικού

     ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ - ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Από την ΕΟΠΕ –μετά από κλήρωση- ανακοινώθηκαν οι 3 Όμιλοι των πρωταθλημάτων της Α2 Εθνικής κατηγορίας στους Άνδρες και τις Γυναίκες. ΑΝΔΡΕΣ- 2ος ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ .ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ,Αίας Σαλαμίνας,ΔΑΣ Δραπετσώνας ΑΟ Ζωγράφου,ΑΣΠ Ερμής,ΑΠΣ Ιωνικός,ΑΣΠ Μεταμόρφωση, ΑΕΠ Ολυμπιάς ,ΓΕ Παναχαϊκή, ΑΣ Πανερυθραικός,ΑΠΣ ΦΘΙΑ. Ανέρχονται 2 ομάδες στην
Α1 Εθνική κατηγορία από το τουρνουά των 3 πρωταθλητών των 3 ομίλων της Α2 Εθνικής κατηγορίας .Υποβιβάζονται από τον Όμιλο του Ιωνικού ΑΣ στο περιφερικό πρωτάθλημα οι 2 τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.Ιδιάιτερη αίσθηση προκάλεσε η αποχώρηση από το πρωτάθλημα της ΕΑΠ Πατρών που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη . Οι λόγοι της αποχώρησης έχουν να κάνουν καθαρά με το οικονομικό! 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ- 2ος ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ . ΙΩΝΙΚΟΣ  ΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ,ΑΠΣ Ακαδημία Βόλεϊ Φιλία, ΑΓΣ Αρτεμις,ΑΣΠ Θέτις, ΑΣΠ Ιωνες,ΓΣ Κερατέας, ΓΑΣ                     Μεσσάρας, ΓΣ Πανελλήνιος, ΑΟΦ Πορφύρας, ΣΦΠ Χανίων, ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου .Οι πρωταθλήτριες ομάδες των 3 ομίλων της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανέρχονται στην Α1 Εθνική κατηγορία και υποβιβάζονται στο περιφερικό πρωτάθλημα από τον όμιλο του Ιωνικού ΑΣ οι 3 τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.
·      ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ του ΝΟΤΟΥ–ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΔΑΝΗΛΟΣ.
·      ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ  ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΑΛΔΕΛΦΕΙΑΣ .                                   ΓΟΓΛΟΘΑΣ ΜΕ 10 ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ !                                                  5 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 1 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,                    2 ΒΟΛΟΣ,1 ΚΑΤΕΡΙΝΗ ,1 ΒΕΡΟΙΑ!
Καταρτίστηκαν-μετά από κλήρωση - από την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΟΚ οι 2 Όμιλοι του Πρωταθλήματος Μπάσκετ της Β Εθνικής Ανδρών, ο Ιωνικός ΑΣ κληρώθηκε στον Βόρειο Όμιλο .Ο κάθε όμιλος περιλαμβάνει 13 ομάδες ,ανέρχονται οι πρωταθλητές των 2 ομίλων μαζί με των νικητή του μπαράζ με τους  δεύτερους των 2 ομίλων   στην Α2 Εθνική κατηγορία. Υποβιβάζονται οι 4 τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα στην Γ Εθνική. Στον Β Όμιλο βρίσκονται ηχηρά ονόματα της καλαθόσφαιρας όπως ΓΣ Αμαρουσίου και ΓΣ Ηρακλής Θεσσαλονίκης .Στον Νότιο Όμιλο κυριαρχεί η  2 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης  ΑΕΚ  ( Κυπελλούχων –Σαπόρτα )και ο Πανελλήνιος Στην αγωνιστική περίοδο 2012-2013 κάθε σωματείο στον αριθμό των 12 αθλητών δηλώνει υποχρεωτικά 4 αθλητές κάτω των 22 ετών ( γεν.1990)Σε περίπτωση που καταστρατηγηθεί η διάταξη το παράπτωμα χαρακτηρίζεται σαν                         << αντικανονική συμμετοχή αθλητή με όποιες κυρώσεις προβλέπει ο κανονισμός της ΕΟΚ >> Αναμένεται να γίνει ένα πρωτάθλημα και στους δύο ομίλους συναρπαστικό για όλες τις θέσεις που οδηγούν σε άνοδο η παραμονή . Όλοι οι άνθρωποι του Μπάσκετ πιστεύουν ότι θα είναι από τα καλύτερα των τελευταίων δεκαετιών .Η κλήρωση του πρωταθλήματος για τον όμιλο του Βορά θα γίνει στην Θεσσαλονίκη 28 Αυγούστου ημέρα Τρίτη ώρα 13.00 στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΓ Μίκρας.
Βόρειος Όμιλος .ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ,Σ.Α.Στρατώνι Χαλκιδικής, ΜΕΝΤ Θεσσαλονίκης,Γ.Σ Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Α.Π.Σ Αίας Εύοσμου Θεσσαλονίκης,Α.Σ Δόξα Πεύκων Θεσσαλονίκης , Κολέγιο Ανατόλια Θεσσαλονίκης, Α.Σ Φίλιππος Βέροιας,Α.Ο Μεταμόρφωση Βόλου, Α.Σ Ιωνικός Ιωνίας Βόλου,Σ.Φ.Κ ΠιερικόςΑρχέλαος Κατερίνης, Γ.Σ Αμαρουσίου, Α.Ο Αιγάλεω.
·      ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ  ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ- ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-2013 ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ –ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
·      ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
·      Η Διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ Εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου