Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα στις 8 στο ΠΠΙΕΔ

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 1.8.2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 μ.μ., στο αίθριο του κτιρίου του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς  (Π.Π.Ι.Ε.Δ) επί των οδών Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2 -Νέα Φιλαδέλφεια σε  έκτακτη δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), λόγω άμεσης ανάγκης από την κατεπείγουσα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τα εξής γεγονότα:

Α) Για το λόγο ότι για τη σύναψη δανείου που εγκρίθηκε με  την αριθ. 39/2012 προγενέστερη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον στη σχετική  Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Δήμου μας μόνο το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το οποίο ως προαπαιτούμενο δικαιολογητικό για την τελική έγκριση από το Διοικητικό του Συμβούλιο αποτελεί η έγκριση από το Δημοτικό  Συμβούλιο των καταστάσεων των δικαιούχων  ανά κατηγορία οφειλών για τους οποίους προορίζεται το δάνειο , η δε καταληκτική ημερομηνία για να συνομολογηθεί το δάνειο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν. 4038/2012 είναι η 30η Σεπτεμβρίου 2012 , μετά δε την αναβολή συζήτησης και λήψη σχετικής απόφασης στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει ανησυχητικά για τη θετική έκβαση του τόσο αναγκαίου για το Δήμο μας Δανείου.
Β) Προκειμένου ο Δήμος μας να συμμετάσχει με την ιδιότητα του Εταίρου στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την επωνυμία «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ»,  έργο από το οποίο θα ωφεληθούν 100 άνεργοι συμπολίτες μας , η  καταληκτική ημερομηνία σύμφωνα με την Πρόσκληση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αττικής για την υποβολή της αίτησης του Δήμου μας ορίζεται ως η 6η Αυγούστου 2012 ,
Κι ως εκ τούτου κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για τη λήψη σχετικών αποφάσεων , στα παρακάτω θέματα της έκτακτης Ημερήσιας Διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ



       1.Έγκριση καταστάσεων δικαιούχων του Δανείου που εγκρίθηκε με την
  Αριθ. 39/2012 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

2.Συμμετοχή του Δήμου Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνος με την ιδιότητα του Εταίρου στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την επωνυμία «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» για την υλοποίηση του έργου Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας , του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013.




·        Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου