Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Κιτρινόμαυρες ειδήσεις

Ο Γ. Μόστριος
Έκλεισε η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας Ποδόσφαίρου Σάλας της ΑΕΚ. Διοίκηση και προπονητικό τιμ ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία με τον διεθνή μπαλαντέρ Γιάννη Μόστριο που αγωνιζόταν στην πρωταθλήτρια ομάδα Αθήνα ’90. Ο Γιάννης Μόστριος είναι ένας αθλητής με πολλούς τίτλους και διακρίσεις σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε στο παρελθόν. Του
ευχόμαστε να πετύχει νέες διακρίσεις με την φανέλα της ΑΕΚ.
*****
Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ και τον προπονητή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ. Ο Μιχάλης Πολυτάρχου ήταν αρχηγός του Ικαρου Καλλιθέας. Ο κύριος Χατζηελευθερίου έχει διατελέσει προπονητής επί σειρά ετών σε διάφορα αγωνιστικά επίπεδα και ομάδες πολύ καλή γνώση της Β’ Εθνικής.
*****

Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣ ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο PERFORMANCE 22 του κ. Κώστα Χατζηχρήστου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς οι παίκτες της ομάδας μας θα προπονούνται με το τεχνικό επιτελείο του κ.Χατζηχρήστου υπο την εποπτεία του ιδίου.
*****
Και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Κλεισιάρης, 21 ετών. Αποκτήθηκε από την ομάδα του Νέου Ηρακλείου. Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας της Ένωσης ευχαριστεί τους παραγοντες της ομάδας του Νέου Ηρακλείου για την άψογη συνεργασία στην υπόθεση μεταγραφής του αθλητή. Ευχόμαστε στο νέο απόκτημα της ΑΕΚ να ειναι υγιής και να πετύχει πολλές διακρίσεις με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου