Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Κατηγορεί την ΕΡΤ που τον έθρεφε επί χρόνια

Με οχτώ ευρώ το δίμηνο η κρατική τηλεόραση «δείχνει» μέχρι και στον άλλο… κόσμο!  Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, σε ερώτηση που έκανε για το ανταποδοτικό τέλος που πληρώνουμε στη δημόσια τηλεόραση, αφού τα ’ψαλε ένα χεράκι στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, για την
απουσία του στη Βουλή, στη συνέχεια κατήγγειλε «το αμαρτωλό μαγαζάκι που έχει στήσει το Πασοκοσύστημα, το οποίο εκτρέφει τώρα το Σαμαροσύστημα του Αντώνη». «Είναι θέμα χρόνου, κύριοι συνάδελφοι, να παρέμβει ο Εισαγγελέας, και θα γίνει αυτό διότι τα μέλη του ΔΣ είναι ποινικά υπεύθυνα απέναντι στις ιδρυτικές διατάξεις της ΕΡΤ και για το θέμα του ανταποδοτικού τέλους» συμπλήρωσε ο Τέρενς Κουίκ. «Δεν υπερασπίζονται το Ταμείο τους και στο Ταμείο τους πληρώνει και προσφέρει μέχρι και η πεθαμένη η μάνα μου, γιατί έχω ένα κεράκι με ηλεκτρικό που δουλεύει στο νεκροταφείο. Δεν βλέπει, αλλά πληρώνει ΕΡΤ για να βλέπει εκεί από τον παράδεισο που είναι και όχι για να πηγαίνετε εσείς να της το κλέβετε» είπε ακόμη ο Τέρενς Κουίκ, για να μπορέσει να δείξει μ ’αυτόν τον τρόπο τι τραβάνε ζωντανοί –νεκροί σ’ αυτόν τον τόπο.

2 σχόλια:

  1. Πάλι σε σφάλμα πεφτεις Κε Διαμαντή. Βάζεις ένα προσβλητικό τίτλο για έναν αναγνωρισμένο δημοσιογράφο επειδή τα χώνει στο προδοτικό σου κόμμα της νουΔούλας. Μην ακολουθείς την κατάρρευση της ιδεολογίας σου (αν μπορεί να το πει κανείς ιδεολογία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσβλητικό τον λες εσύ. Αληθινός, είναι; Λέω κάπου ψέμματα; Την κατηγορεί την ΕΡΤ ή όχι; Τον έτρεφε η ΕΡΤ επί χρόνια, ναι ή όχι; Το ότι η ΝΔ δεν είναι κόμμα μου, θα έπρεπε να το γνωρίζεις ΑΝ ήσουν στοιχειωδώς σοβαρός. Το ότι μπλέκεις κόμματα με ιδεολογίες, κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα για σένα. Τα πράγματα στον τόπο μας είναι πολύ σοβαρά για να αντιμετωπίζονται με σκέψεις και παρεμβάσεις "στο πόδι".

      Διαγραφή