Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αντιδρούν οι πολιτικοί που είναι στη λίστα

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με δήλωσή του αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ανήκουν στον ίδιο τα ακίνητα στο Γαλαξίδι που ερευνώνται από το ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο τα εν λόγω ακίνητα ανήκουν στην
οικογένειά του «εδώ και δεκαετίες».
  Ο Μ. Καρχιμάκης δήλωσε ότι η λίστα με τα ονόματα που ελέγχει το ΣΔΟΕ είναι κατασκευασμένη, τονίζοντας πως το όνομά του δεν μπορεί να περιλαμβάνεται σε αυτή.
  Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης έστειλε επιστολή στον υφυπουργό Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνη, με την οποία απαιτεί και δε ζητά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «ταχύτατα πλήρη και σε βάθος έλεγχο, καθώς μόνο έτσι μπορεί να αποκαλυφθεί το μέγεθος της συκοφαντίας και της σκευωρίας σε βάρος μου».
  «Δεν υπάρχει λίστα» τόνισε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος δηλώνει εξοργισμένος από την αναφορά του ονόματός του στη λίστα των «36». Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο κ. Κωνσταντόπουλος δήλωσε πως δεν έχει καμία εκκρεμότητα με το ΣΔΟΕ, σημειώνοντας πως θα στείλει εξώδικα τόσο στο ΣΔΟΕ, όσο και στο Υπ. Οικονομικών.
  «Τα περιουσιακά  μου στοιχεία τα απέκτησα από 30 χρόνια μέσα στη μάχιμη δικηγορία – ποτέ δεν υπήρξα σε δημόσια θέση -» δήλωσε από την πλευρά της η βουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ.
  «Τα πάντα θα προχωρήσουν μέχρι τέλους και τα ονόματα των πραγματικά ενδιαφερομένων θα έρθουν στο φως της ημέρας» σημειώνει σε ανακοίνωσή της, η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μ. Χρυσοβελώνη.
  «Διάβασα για την υποτιθέμενη λίστα του ΣΔΟΕ. Θυμίζω ότι τόσο εγώ όσο η σύζυγος μου, έχουμε ήδη ελεγχθεί από το 2011, από ειδικό συνεργείο του ΣΔΟΕ. Ο έλεγχος έχει περατωθεί εδώ και μήνες και το πόρισμα ταυτίζει ΠΛΗΡΩΣ τα εισοδήματα με την περιουσία μου» σημείωσε μέσα ανάρτησης στο Facebook, ο πρώην υπουργός, Γ. Βουλγαράκης.
  Στην πρόθεση ενός πολίτη του Βόλου να σταματήσει την ανέγερση οικοδομής που πρόκειται να ανατεθεί σε εταιρεία του γιου του αποδίδει ο Β' αντιπρόεδρος της Βουλής, Θανάσης Νάκος την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του ελέγχου του ΣΔΟΕ για τον πλουτισμό των πολιτικών. Όπως σημειώνει ο εν λόγω πολίτης αφού εξάντλησε όλα τα νόμιμα μέσα ενεργώντας εκδικητικά προέβη στην συγκεκριμένη καταγγελία την οποία μάλιστα κοινολόγησε σε εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Τόνισε μάλιστα ότι έχει ήδη καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του καταγγέλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου