Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στη Γάζα

Εκπρόσωπος της παλαιστινιακής, ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς, δήλωσε ότι ο επικεφαλής της στρατιωτικής της πτέρυγας της οργάνωσης, Αχμέντ Σαϊντ, Καλίλ αλ Τζαμπαρί, σκοτώθηκε κατά την διάρκεια ισραηλινής, αεροπορικής επιδρομής.
Σύμφωνα με μάρτυρες, ο 46χρονος Τζαμπαρι, ταξίδευε με
ένα αυτοκίνητο στην Γάζα, όταν αυτό εξερράγη.
Η Χαμάς χαρακτήρισε «ειδεχθές έγκλημα» την δολοφονία και προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις.
Μετά από πρόσφαταο μπαράζ επιθέσεων με ρουκέτες, Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι εξέταζαν την δολοφονία ανώτερων μελών της Χαμάς, που είναι η κυρίαρχη δύναμη στην Λωρίδα της Γάζας και ήδη έχουν προχωρήσει σε επιδρομές ως αντίποινα.
Από το περασμένο Σάββατο, έχουν χάσει τη ζωή τους τέσσερις Παλαιστίνιοι πολίτες και τρεις στρατιωτικοί, συμπεριλαμβανομένου του Τζαμπαρι. Πρόκειται για το πιο υψηλόβαθμο μέλος της Χαμάς που σκοτώνεται στην Γάζα εδώ και τέσσερα χρόνια.
Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου