Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Σαν σήμερα, κάθε 100 χρόνια

Μια μέρα που δεν την βλέπουμε συχνά… Σήμερα οι προληπτικοί όλου του πλανήτη έχουν την τιμητική τους. Σε όλα τα σημεία της γης, από την Ευρώπη ως την Αυστραλία και από τις ΗΠΑ έως την Άπω Ανατολή. Για όλους αυτούς δεν είναι μία τυχαία ημέρα και, εκ των πραγμάτων, αντιμετωπίζεται με έναν  ιδιαίτερο τρόπο. Η 12η ημέρα του 12ου μήνα του 2012 είναι μια ημερομηνία που δεν τυχαίνει συχνά στα χρονικά και βάσει αριθμολογίας είναι σημαντική. Αποτέλεσμα: αρκετά θα
είναι τα ζευγάρια ανά την υφήλιο  που θα σπεύσουν να  ενωθούν σήμερα με τα δεσμά του γάμου για να έχουν μια καλή ζωή, πολλές  γυναίκες ζήτησαν να γεννήσουν ακόμα και με καισαρική ώστε να είναι τυχερά τα παιδιά τους ενώ άλλοι -εξαιτίας της κρίσης- σκέφτονται να παίξουν σε καζίνο, πιστεύοντας πως θα έχουν την εύνοια της τύχης λόγω της ημέρας.
Το Λας Βέγκας, σύμφωνα με το CNN, θα «πλημμυρίσει» στους γάμους ενώ γενικά στις ΗΠΑ σήμερα έχουν προγραμματιστεί περίπου 7.500 γάμοι.
Κατά την άποψή των ειδικών, δεν έχει σημασία μόνο το 12 αλλά και το γεγονός ότι το άθροισμά του, που είναι το τρία, και θεωρείται εξαιρετικός αριθμός.
Κατ’ επέκταση, το τρία σαν αριθμός είναι τυχερός επειδή αντιστοιχεί στον πλανήτη Δία, λόγω μεγέθους, και είναι πίσω από τον Ήλιο και τη Σελήνη.
Τέλος, το τρία είναι ο αριθμός που αντιστοιχεί στον πλούτο, επισημαίνουν οι γνώστες, εξ ου και πιστεύεται ότι ωφελεί οικονομικές συναλλαγές και επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου