Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Δωρεάν θέατρο και σινεμά το Σάββατο

Θεατρικές εκπλήξεις και αυθεντικό λαϊκό θέαμα με δωρεάν είσοδο στον κινηματογράφο "Δαναό" το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου από τις 11.30 το πρωί, για μικρούς και μεγάλους, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα
40 του χρόνια. Ο Μικρός Πρίγκιπας στο Athens Open Air Film Festival
Η νεανική θεατρική ομάδα «Έξω Απ’ Την Γυάλα» ετοίμασε μια θεατρική διασκευή του πολύ γνωστού παιδικού (και όχι μόνο) διηγήματος «Ο Μικρός Πρίγκιπας», του Antoin de Saint-Exupéry, σε σκηνοθεσία Δήμητρας Γκλιάτη και με την συνεργασία εξαίρετων συντελεστών και τεχνικών με άποψη και πείρα στο παιδικό θέατρο.
Η διασκευή του έργου, με πολλές σύγχρονες αναφορές, διαφυλάσσει ακέραιο το αρχικό πνεύμα του συγγραφέα και απευθύνεται σε όσους ακόμα επιμένουν να προστατεύουν και να καλλιεργούν την φαντασία, την ευαισθησία και την δημιουργικότητα της παιδικής ψυχής.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Δήμητρα Γκλιάτη
Σκηνογραφία-Κουστούμια: Εδουάρδος Γεωργίου
Σύνθεση μουσικής: Μαριέτα Μαργαρίτη
Πιανίστα: Κατερίνα Καπέλλα
Χορογραφίες: Βιτώρια Κωτσάλου
Video Art: Αγγελίνα Βοσκοπούλου
Ηθοποιοί : Βλασοπούλου Αγγελική, Βούλγαρη Αγγελική, Κωτσάκη Μελίσσα, Ντεζαγιάκομο Χριστίνα
Δείτε το τρέιλερ της παράστασης
http://www.youtube.com/watch?v=uASyy8gKWW0
Το Τσίρκο Κουκουμπάγιαν στο Athens Open Air Film Festival
Ένα αυθεντικό λαϊκό θέαμα για μικρούς και μεγάλους, που συνδυάζει το τσίρκο και το θέατρο. Χαρακτήρες που αναδύονται από άλλες εποχές ζουν στο σήμερα δίνοντας μια άλλη διάσταση στο παραδοσιακό λαϊκό θέαμα.
Ο αρκουδιάρης ραπάρει, η αρκούδα χορεύει μπρεικντάνς, το κορίτσι με το μουστάκι ισορροπεί πάνω στο μονόροδο, ο Κουταλιανός τρώει ξύλο από τη γυναίκα του, καθώς τα ακροβατικά και ζογκλερικά νούμερα εναλλάσσονται με το κωμικό και γκροτέσκο στοιχείο.
Δείτε το τρέιλερ της παράστασης:
http://www.youtube.com/watch?v=3j4zUR4lETU
το φεστιβάλ:
Το 2ο Athens Open Air Film Festival - 2ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση Της Ποιότητας Ζωής» του Ε.Π. «Αττική» του ΕΣΠΑ 2007-2013. Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου