Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Κοινωνική ευαισθησία από την ΑΕΚάρα

Το Σάββατο πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών στην Νέα Φιλαδέλφεια, στον Ιωνικό συγκεντρώνουμε πράγματα που τα έχουν ανάγκη συνάνθρωποι μας... Βοηθήστε όλοι. Σε συνεργασία με την διοίκηση της ΑΕΚ ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών ανέλαβε την εξής πρωτοβουλία: Στα πλαίσια των
κοινωνικών του δραστηριοτήτων, ο ΠΑ.Σ.Α.Π.) προχωράει στην συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων ( Κ.Υ.Α.Δ.Α.) προκειμένου να συγκεντρώσει ρουχισμό, τρόφιμα και φάρμακα, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Tο Ίδρυμα Αστέγων συστήθηκε το 1999 και φέρει την επωνυμία Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).
Βασικός σκοπός των προγραμμάτων που υλοποιεί, είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων άπορων και αστέγων. Το Κ.Υ.Α.Δ.Α. συγκεντρώνει και διανέμει είδη τροφίμων, ιματισμού, υπόδησης κλπ σε όσους προέρχονται ή φιλοξενούνται στους χώρους τους, αλλά και σε οικογένειες ή μεμονωμένα άτομα που εντοπίζονται να έχουν ανάγκη. Λειτουργεί «Κέντρο Σίτισης», το οποίο διανέμει 1.500 μερίδες φαγητού ημερησίως. Επίσης, διατηρεί Ξενώνες, στους οποίους παρέχεται φιλοξενία σε άστεγους συμπολίτες μας.
Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο», το «Αλληλεγγύη στην Οικογένεια», το «Κοινωνικό Φαρμακείο»,, η «Αθηναϊκή Αγορά» και ο «Σταθμός Τροφίμων» είναι κάποιες από τις δομές του Κέντρου που προσφέρουν δωρεάν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της πόλης τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα κτλ για τα οποία υπάρχει όμως, ολοένα αυξανόμενη ανάγκη.
Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. καλεί όλη την οικογένεια της ελληνικής πετοσφαίρισης (αθλητές, ενώσεις, σωματεία, διαιτητές κτλ) να προχωρήσουν στην συλλογή ρουχισμού (μεταχειρισμένες φόρμες, κάλτσες, παπούτσια κτλ) και κυρίως ξηράς τροφής (όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες κτλ) και φαρμάκων, τα οποία θα δοθούν στο Κ.Υ.Α.Δ.Α. τις ημέρες των εορτών. Οι προσφορές είναι δεκτές από όλη την Ελλάδα.
Τόπος συγκέντρωσης είναι το Γραφείου του ΠΑ.Σ.Α.Π. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Yπεύθυνος συλλογής: Β.Μηνούδης Τηλ. 6940275075.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου