Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Μια ωραία ιδέα και για την πόλη μας

Το πρόγραμμα «Creativityfor.th.» φιλοξενείται για πρώτη φορά από το Δήμο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο και την Κυριακή, 15 και 16 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.
Πρόκειται για ένα καινοτόμο σχέδιο που αφορά στον πολιτισμό, στις
επιχειρήσεις και στην εκπαίδευση και γι’ αυτό το σκοπό  από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 8:00 το βράδυ περισσότεροι από 60 χώροι δημιουργίας – στούντιο, ατελιέ, γραφεία και επιχειρήσεις – θα είναι ανοιχτοί για το κοινό, ενώ οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στους αντίστοιχους τομείς, θα παρουσιάζουν τη δουλειά τους και θα συζητούν με τον κόσμο.
Στους χώρους έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο ειδικές δράσεις για τους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη! Για να κινηθείτε στους χώρους θα πάρετε χάρτη από το Info-Kiosk του Creative Walk.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου