Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι- Η Δήμαρχος στην προεδρία των δυο Επιτροπών

Όπως ανακοίνωσε στο τέλος της συνεδρίασης του νέου Δημοτικού Συμβουλίου η Δήμαρχος Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη -κι όπως είχε γράψει εδώ και περίπου ένα μήνα "η Αλήθεια", αντιδήμαρχοι ορίζονται:
- Για τα
οικονομικά ο Χαράλαμπος Μπόβος
- Για τις διοικητικές υπηρεσίες ο Παύλος Κότσιρας
- Για τις τεχνικές υπηρεσίες ο Ζαχαρίας Χωρινός
- Για την καθαριότητα και το πράσινο ο Μιχάλης Κουτσάκης και
- Για την κοινωνική πολιτική η Βάσω Αγαγιώτου.


Σε ερώτηση του Σταύρου Κόντου αν θα οριστούν και τοπικοί αντιδήμαρχοι (οι αρμοδιότητες των οποίων προκύπτουν από το νόμο, ενώ των θεματικών τις αναθέτει η Δήμαρχος) ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Π. Γρετζελιάς απάντησε ότι η απόφαση της Δημάρχου θα εξειδικευτεί όταν εκδοθεί το σχετικό έγγραφο.

Εξάλλου ο Π. Γρετζελιάς ανακοίνωσε στο σώμα ότι η Δήμαρχος αποφάσισε να διατηρήσει την προεδρία και των δυο Επιτροπών, της Οικονομικής και της Ποιότητας Ζωής.

4 σχόλια:

  1. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχω ελλειπή πληροφόρηση, αλλά από ό,τι γνωρίζω ορίστηκε και ο Κουτσάκης αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτη παράλειψή μας, 1000 δίκια έχετε αγαπητέ, αυτά συμβαίνουν όταν γράφουμε υπό πίεση. Ευχαριστώ πολύ και το διορθώνω αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala tin Dimarxo rotane o Gretzelias apanta.O idios kanei tis anakoiniseis tis dimarxoy os ekprosopos typoy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε φιλαράκο ανώνυμε, δεν κατάλαβες ότι δεν υπήρχε περίπτωση ο Γρετζελιάς να παριστάνει το δήμαρχο με άλλον επάνω πλην της Γαϊτανά; Αν ζούσε ο Γιώργος, θα τά'κανε αυτά; Ή αν έμπαινε η Μαυράκη, ο Παπανικολάου ή ο Κότσιρας δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή