Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Γιαούρτια στην ΑΕΚ...

Αναβρασμού συνέχεια στην ΑΕΚ. Η ένταση αυτή τη φορά μεταφέρθηκε στο στρατόπεδο των οργανωμένων με το πρώην μέλος της Original Χρήστο Πινκερίδη, να γιαουρτώνει τον Δημήτρη Χατζηχρήστο στο περιθώριο της
τακτικής γενικής συνέλευσης.
Ο Πινκερίδης, απευθυνόμενος στον Χατζηχρήστο, του έλεγε: "Εσύ φταις για όλα. Εσύ είσαι η αιτία του κακού, σταμάτα πια φύγε. Ήρθα εδώ πέρα μόνος να σου τα πω μπροστά σε όλους. Τέλος, φτάνει πια". Ο Χατζηχρήστος αντέδρασε ψύχραιμα αποδίδοντας το περιστατικό σε προσωπική τους κόντρα που κρατά χρόνια.
Σημειώνεται Πινκερίδης είναι ένας από τους επτά ιδιοκτήτες στο δωματιάκι της Original. Για πολλά χρόνια ήταν στην ηγετική ομάδα του συνδέσμου και αποχώρησε μετά τη διάσπαση του 1998.
Εξάλλου αυτό που προκύπτει μετά τις συζητήσεις που έγιναν στη γενική συνέλευση, είναι ότι όποιος εγγυηθεί σε οικονομικό επίπεδο για το γήπεδο με οποιοδήποτε σχέδιο, ξεκινούν αμέσως τα έργα.
Συγκεκριμένα επικράτησαν δύο τάσεις στη ΓΣ. Η μια από τον πρώην πρόεδρο Θανάση Μιχαήλ και τον Βασίλη Καπετανόπουλο, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει ο νόμος και μπορούν τα έργα να ξεκινήσουν αμέσως. Από την άλλη πλευρά ο πρώην γ.γ. Βασίλης Τόγελος, θεωρεί ότι δεν μπορεί να προχωρήσει το σχέδιο αυτό, καθώς δεν είναι κατοχυρωμένο νομικά.
Ο πρόεδρος ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου, από την πλευρά του έχει ξεκινήσει επαφές με ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα, για να δει τι συμβαίνει σε νομικό επιπέδο. Στην τοποθέτησή του υποστήριξε σχετικά: "Αν κάποιος θέλει να επενδύσει εμείς θα ανάψουμε το πράσινο φως αρκεί να έχει διασφαλιστεί νομικά".
pamesports

1 σχόλιο:

  1. 10 χρονια ανικανοι. Θα ειχαν φτιαξει αρκετα 5χ5, θα μαζευαν λεφτα για την ερασιτεχνικη και ταυτοχρονα θα εργαζονταν για το γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή