Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Θα μιλήσει στους ΑΕΚτζήδες ο Βιντιάδης

Να θερμάνει το ψυχρό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της «Ενωσης» εξαιτίας της αβεβαιότητας που έχουν δημιουργήσει οι καθυστερήσεις θα επιχειρήσει ο Δημήτρης Βιντιάδης μέσω ανακοινώσεων με τις
οποίες θα τους ενημερώνει για τις εξελίξεις.
Αυτό προσανατολίζεται να κάνει ο υποψήφιος επενδυτής, προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει και για ποιο λόγο εδώ και ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα επικρατεί στασιμότητα.
Ο ίδιος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως η ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη και η ένταση είναι μεγάλη και κατανοεί πως ο ελλιπής χειρισμός του επικοινωνιακού κομματιού έχει παίξει ρόλο στη διαμόρφωση κλίματος.
Βέβαια ο ίδιος εξακολουθεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ και επί της ουσίας δεν θα ήθελε, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες να προβεί σε ανακοινώσεις. Αλλωστε δεν λειτουργεί μόνος του αλλά με την καθοδήγηση των έμπειρων συνεργατών του Κιθ Χάρις που επί της ουσίας έχουν αναλάβει την υπόθεση.
Ωστόσο, δέχεται πιέσεις από το περιβάλλον του να προχωρήσει σε ανακοινώσεις ενημερώνοντας τον κόσμο, αφού προηγουμένως περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί το φορολογικό και τότε θα τοποθετηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου