Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Φάτε μάτια... Γκάλη

Η υποψηφιότητα του Νίκου Γκάλη για το hall of fame και την ηλεκτρονική ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη σκεφτήκαμε να κάνουμε μία μικρή αναδρομή στους σταθμούς στην καριέρα του Έλληνα μπασκετμπολίστα, που
χάρισαν αμέτρητες χαρές στους φιλάθλους. Δείτε τα δυο βίντεος (από τον Σκάι)




1 σχόλιο:

  1. O μοναδικός -μαζί με τον Γιαννάκη- επαγγελματίας παίκτης της εποχής του, που πήρε το μπάσκετ από το χέρι και το οδήγησε από την αφάνεια στην ελίτ, ευρωπαϊκή και παγκόσμια.
    Το καλύτερο σουτ από μέση απόσταση, η καλύτερη προσποίηση, το καλύτερο σπάσιμο στον αέρα στην Ευρώπη.
    Από τους αγώνες του στο ανώτατο επίπεδο ξεχωρίζουν: 1) Ελλάς-Σ.Ένωση 81-80, Ευρωμπάσκετ Ημιτελικός 1989, 2) Μπαρτσελόνα-Άρης 88-89, όμιλος Κυπέλλου Πρωταθλητριών 1988, 3) Μακάμπι-Άρης 95-91, όμιλος Κυπέλλου Πρωταθλητριών 1988, 4) Ελλάς-Γιουγκοσλαβία 84-78, Ευρωμπάσκετ 1987, 5) Ελλάς-Σ.Ένωση 103-101, Ευρωμπάσκετ Τελικός 1987.

    Ακόμη ένας ΑΞΙΟΣ ΈΛΛΗΝΑΣ, που αν και ακόμη στη ζωή, ποτέ δεν του ζητήθηκε, από μέρους της Πολιτείας, η προσφορά (που απλόχερα θα έδινε) προς την κατεύθυνση της αναμόρφωσης του ελληνικού αθλητισμού, αν και πολλοί εμπνεύσθηκαν από αυτόν μεμονωμένα.

    Ένας ζωντανός ΘΡΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή