Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Και νέα κορύφωση της κρίσης στην ΑΕΚ

Ένα αρνητικό αποτέλεσμα έφτανε για να γίνει άνω κάτω η ΑΕΚ. Στη χθεσινή προπόνηση υπήρξε ένταση με αφορμή τη δημόσια κριτική που άσκησε ο Έβαλντ Λίνεν στους Μπουγαΐδη και Κατίδη, με τους παίκτες να αντιδρούν και τους τόνους να ανεβαίνουν.
Ο Γερμανός προπονητής ισχυρίστηκε ενώπιον όλης της ομάδας πως
δεν είπε ακριβώς όσα του αποδόθηκαν για τους δύο ποδοσφαιριστές κι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του που εκείνοι απευθύνθηκαν στον μάνατζέρ τους, Θεόφιλο Καρασαββίδη, για να ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση. Υπήρξε έντονη αντίδραση από πλευράς παικτών, ενώ αντάλλαξαν κουβέντες ο Παύλος Μητρόπουλος με τον Αλέξανδρο Κολιάδη.
Ο τελευταίος παραιτήθηκε από τη θέση του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος επικαλούμενους προσωπικούς λόγους, που όμως ασφαλώς σχετίζονται με την αναταραχή στα αποδυτήρια της ομάδας. Από πλευράς διοίκησης γίνεται προσπάθεια για να μεταπειστεί, καθώς θεωρείται απαραίτητος για να κρατηθούν οι λεπτές (όπως έχουν πλέον διαμορφωθεί ισορροπίες) στα αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου