Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Όλα τα νέα του Ιωνικού



ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΑΧΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 78-73. ΗΤΑΝ Η
11η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!! 
ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΑΙΓΙΟΥ 21-22.
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΔΟΞΑ ΜΑΧΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 78-73 .Σένα αποφασιστικό παιχνίδι ο Ιωνικός ΑΣ πέτυχε  την 11η νίκη του και θα περιμένει την επόμενη Κυριακή 21-4 στο Στρατώνι για να δει τι θα γίνει με την παραμονή του στην κατηγορία Υποβιβάστηκαν και μαθηματικά ΜΕΝΤ Θεσσαλονίκης  ,Ιωνικός Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης , Αναγέννηση Βόλου Τρείς ομάδες ο Ιωνικός ΑΣ , το Μαρούσι, και το  Ανατόλια Θεσσαλονίκης είναι στην επικίνδυνη ζώνη για την 4η θέση του υποβιβασμού .Αυτό που γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής είναι πρωτοφανές όταν με 11 νίκες δεν έχει διασφαλιστεί η παραμονή και η 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου απέχει από την μάχη του υποβιβασμού 2 νίκες !!. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιωνικός έχει νικήσει όλους τους πρωτοπόρους και έχει 3 ήττες με τους ήδη αποβιβαζόμενους Ιωνικό Θεσσαλονίκης(2) και ΜΕΝΤ !!Ο Ιωνικός  στον νικηφόρο αγώνα με την Δόξα ήτανε παρά πολύ καλός σε άμυνα και επίθεση και νίκησε άνετα ,στο 35΄ η διαφορά ήτανε 18 πόντοι.Σκόρερ οι Τσακιρίδης 25 (3) Μαυραγάνης 18(3) Χριστόδουλος 12 π 14 ρ,Λιτόπουλος 8,Δρόσος 2,Γραμματικός 6, Σακελλαρόπουλος 7(1) Τσαμπής.
ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ – ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 21-22 .Με πολλές ελλείψεις βασικών παικτών πάλεψε ηρωικά ο Ιωνικός και ηττήθει από τον πολύ δυνατό Πήγασο Αιγίου με 21-22.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου