Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Προς κοινή μελέτη για την Αναγεννήσεως

Ξαναζεσταίνεται η υπόθεση της δημιουργίας ενός κόμβου στη διασταύρωση της Αναγεννήσεως με τη Δεκελείας- Τατοϊου, μετά την απογευματινή συνάντηση που
είχε η δήμαρχος Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη με τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό, για αυτό το θέμα. Παρόντες ήταν και οι δήμαρχοι Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας και Μεταμόρφωσης. Το θέμα συζητήθηκε σε βάθος, με τη δήμαρχο να επαναλαμβάνει συνεχώς ότι προτεραιότητά της είναι η αποσυμφόρηση της περιοχής, καθώς οι περίοικοι επιβαρύνονται με θόρυβο, καυσαέρια και ένταση πολλές ώρες την ημέρα. Ωστόσο επειδή το ζήτημα είναι διαδημοτικό, το πρόβλημα που ανέκυψε είναι ότι κάθε δήμος είχε μελέτη για την επίλυσή του, αλλά δεν υπάρχει μια ώριμη μελέτη και από τους τέσσερις εμπλεκόμενυς δήμους, ώστε ο περιφερειάρχης να δρομολογήσει αμέσως την επίλυση του θέματος. 
Έτσι αποφασίστηκε τη Δευτέρα να συναντηθούν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι των τεσσάρων δήμων, συνοδευόμενοι και από έναν υπάλληλο κάθε τεχνικής υπηρεσίας, προκειμένου να ορίσουν τα κριτήρια με τα οποία θα ετοιμαστεί μια κοινή μελέτη, την οποία αναμένεται να χρηματοδοτήσει η περιφέρεια.
Σε κάθε περίπτωση, το πρόβλημα της Αναγεννήσεως βγήκε από τη ναφθαλίνη και τώρα  δρομολογείται η επίλυσή του, που, όμως, όπως ήδη έχουμε πει, θα είναι χρονοβόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου