Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Υπάρχει θέμα...

Και ξαφνικά... οι περίπου 53 ψηφίσαντες ως εκείνη την ώρα, έγιναν...5. Και το σύστημα δεν αφήνει ούτε να ξαναψηφίσεις, ούτε τίποτα. Ιός από αυτούς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο; ή από
εκείνους που... επιστρατεύονται όταν δεν τους αρέσουν τα αποτελέσματα;
Εγώ τεχνικά δεν ξέρω κανένα τρόπο να επαναφέρω τα αποτελέσματα. Αν κάποιος από τους φίλους αναγνώστες γνωρίζει, τον παρακαλώ θερμά να μου στείλει οδηγίες. Γνωρίζω όμως καλά, ότι από την αρχή της ψηφοφορίας, δυο μέρες νωρίτερα, οι ψήφοι ήταν μοιρασμένοι ανάμεσα σε εκείνους που ήθελαν να γίνει γήπεδο στην πόλη και σε εκείνους που δεν το ήθελαν. 
Το πολιτικό συμπέρασμα είναι σαφές: παρά το ότι οι ψηφοφορίες στο διαδίκτυο δεν είναι αντιπροσωπευτικές των διαθέσεων των πολιτών, υπάρχει θέμα με το γήπεδο της ΑΕΚ. Υπάρχει θέμα, που αφορά στην τοπική κοινωνία, και που μια εμπνευσμένη -και ευκατάστατη- διοίκηση της ΠΑΕ, που ενδεχομένως θα θελήσει να κατασκευάσει μια νέα έδρα για την ομάδα, οφείλει να λάβει υπόψη της. Και να ασχοληθεί ενεργά με τη διαμόρφωση σαφούς τάσης στην τοπική κοινωνία υπέρ του γηπέδου. 
Αυτές οι θέσεις συνιστούν προαπαιτούμενα πριν από κάθε προσπάθεια επανακατασκευής του γηπέδου. Που δεν σβήνουν με χακερική παρέμβαση, όπως έγινε με την ψηφοφορία...

10 σχόλια:

  1. εκει που γραφει αλλαξτε την ψηφο σας στην αλλαγη την μετραει στη 2η και στη 3η ερωτηση.οι γνωστοι αγνωστοι της πολης μας πιστευουν οτι τους ανηκουν τα παντα ,απο στρουγγοκαισερφετους μεχρι και ο τοπικος ηλεκτρονικος τυπος.το καλυτερο αν δεν επανελθει το γκαλοπ υπαρχουν και οι αρμοδιες υπηρεσιες οι οποιες κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους σε τετοια θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλετε κάθε Κυριακή μετά τον αγώνα, στην πόλη να παίζουν πετροπόλεμο τα χουλιγκανάκια με την αστυνομία?

    Θέλετε οι τοίχοι των σπιτιών να είναι μονίμως γραμμένοι με τα συνθήματα?

    Θέλετε κάθε Κυριακή να αλλάζετε παρμπρίζ στα ΙΧ σας?

    Τότε να γίνει εδώ το γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΣΕΙ,ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΚΑ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΑΣΕ ΡΕ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΑΝΟ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "...Υπάρχει θέμα, που αφορά στην τοπική κοινωνία, και που μια εμπνευσμένη -και ευκατάστατη- διοίκηση της ΠΑΕ, που ενδεχομένως θα θελήσει να κατασκευάσει μια νέα έδρα για την ομάδα, οφείλει να λάβει υπόψη της. Και να ασχοληθεί ενεργά με τη διαμόρφωση σαφούς τάσης στην τοπική κοινωνία υπέρ του γηπέδου..."

    Σωστές επικοινωνιακές συμβουλές για το πως οι οικονομικά ισχυροί επενδυτές θα μεταβάλλουν με επιτυχία την πραγματικότητα μέχρι να επιτύχουν τους στόχους τους. Τα τοπικά ΜΜΕ και διάφοροι παράγοντες... να αναλάβουν την ανάδειξη των... θετικών, την αποσιώπηση ή υποβάθμιση των αρνητικών συνεπειών κλπ.

    Ας υποθέσουμε ότι θα τις ακολουθήσουν για το καλό τους φυσικά.

    Αν ο Μελισσανίδης ή ο κάθε Μελισσανίδης συνοδεύσει την επιλογή του με τον αγαπημένο του Παντελή (έχουν άριστη σχέση και αμοιβαία εκτίμηση), ή το όποιο υποκατάστατο του, τι θα πείτε για το γήπεδο που θα γίνει με δώρο τον... μικρό τίγρη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δική μας θέση από εδώ είναι "Γήπεδο της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια ΕΑΝ το θέλει η τοπική κοινωνία". Οι κάτοικοι, οι δημότες κι οι επαγγελματίες της πόλης πρέπει να έχυν καθοριστική άποψη για το γήπεδο. Συνεπώς, κάποιος ή κάποιοι από την ΑΕΚ πρέπει να εξηγήσουν και να πείσουν για τη χρησιμότητα του γηπέδου όχι μόνο στην ΠΑΕ, αλλά και στην πόλη. Τι δεν καταλαβαίνεις κι αρχίζεις τις υποθέσεις, επί των οποίων κτίζεις επιχειρήματα; Τι με νοιάζει ο Παντελής και ο Ξεπαντελής; Σημασία έχει η τοπική κοινωνία να ενημερωθεί και να αποφασίσει. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Είτε είναι υπέρ του γηπέδου, είτε κατά...

      Διαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΣΕΙΤΑΝΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ? 3 6 ΨΗΦΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΤΟ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ.ΣΤΗ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΗΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΠΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας παρακολουθείτε τακτικά. Αυτό που ζητάτε το έκανα ήδη και ξεκίνησε νέα ψηφοφορία- άλλωστε το λέει καθαρά. Νέα ψηφοφορία.

      Διαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΟΙ 6 ΨΗΦΟΙ ΜΑΣ.ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΗΤΑΝ 3 ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ 2 ΣΕ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΨΗΦΟΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν μιλάτε για 36 ψήφους, μιλάτε για τη νέα ψηφοφορία; Όχι βέβαια, μιλάτε για την παλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ ΜΙΛΑΜΕ,ΤΟ Νο 3 ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣΜΠΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 6 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ..ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή