Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Στα εξ ων συνετέθη...


Μπορεί η ΑΕΚ να υποβιβάστηκε, ωστόσο αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις και θεωρούνται παίκτες με προοπτικές για το μέλλον. Οι περισσότεροι ούτως ή άλλως είχαν συμβόλαια που έληγαν, ενώ σε
ενδεχόμενο πτώχευσης της ΠΑΕ και μετατροπής της σε ερασιτεχνική ομάδα, που θα λάβει μέρος όχι στη Football League αλλά στην τρίτη κατηγορία, κανένα συμβόλαιο δεν θα είναι σε ισχύ.
Ήδη αρκετοί παίκτες ή οι εκπρόσωποί τους έχουν δεχτεί κρούσεις και είναι περιζήτητοι, τόσο από ομάδες της Σούπερ Λίγκας όσο και από το εξωτερικό. Στη λίστα αυτή ανήκουν οι Φούντας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Βλάχος, Τσουμάγκας, Φέτσης, Μητρόπουλος (που είναι δανεικός από τον Παναιτωλικό), Πετρόπουλος, Ανάκογλου και όχι μόνο, ενώ ήδη έχουν προσφύγει στη FIFA οι Γκερέιρο και Γιάγκο για να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους και πιθανότητα θα ακολουθήσει ο Κορδέρο.
Πάντως ήδη σε αρκετούς παίκτες έχει περάσει το «μήνυμα» να μην πάρουν βιαστικές αποφάσεις. Με την ενεργοποίηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και άλλων επιφανών φίλων της ΑΕΚ κάτι καλό φαίνεται να ξημερώνει για την ομάδα και στους ποδοσφαιριστές που έχουν αρχίσει να… λοξοκοιτούν αφήνεται να εννοηθεί πως θα ήταν καλό για τους ίδιους, αλλά και για την ομάδα να κάνουν λίγο υπομονή και να συμμετέχουν στη νέα προσπάθεια της «Ένωσης» για άμεση επιστροφή σε ρόλο πρωταγωνίστριας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
sport-fm


1 σχόλιο:

  1. δεν μας ψεκαζουν μονο κατα το συντροφο του καμμενοσυριζα τωρα βαζουν χερι και στα γκαλοπ ? εσβησαν τη ψηφο μου και δεν μπορω να ξαναψηφισω παρα μονο να αλλαξω την ανυπαρκτη ποια ψηφο μου.και μετα σου μιλουν για παρακρατος οι γελοιοι .ΜΑΣΤΕΡ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή