Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Αποχωρεί και ιδρύει νέο κόμμα

Την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ και την πρόθεσή της να ιδρύσει νέο κόμμα μαζί με άλλους ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ και στον Μανώλη Κοττάκη η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου. «Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει πια» τονίζει εγείροντας θέμα
«ηθικής αξιοπιστίας» ενώ αποκαλύπτει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διεργασίες με τη συμμετοχή και της ίδιας για την ίδρυση νέου πολιτικού σχηματισμού ο οποίος θα υπερασπίζεται την επιχειρηματικότητα, την αξιοκρατία και τη στελέχωση του δημοσίου από αρίστους.
Η κυρία Διαμαντοπούλου ζητά την αποχώρηση της τρόικας από την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο και την υποκατάστασή της στον έλεγχο του μνημονίου από το κοινοβούλιο, οι επιτροπές του οποίου θα ελέγχουν σε μηνιαία βάση τους υπουργούς. «Τρόικα τέλος» λέει χαρακτηριστικά.
Προτείνει επίσης την υποτίμηση του ευρώ.
Τέλος, σε ό,τι αφορά το παρελθόν κάνει την αυτοκριτική της, παραδέχεται ότι «κούνησα το δάκτυλο στην κοινωνία» και ότι τώρα «έχω ανάγκη την ταπείνωση».

2 σχόλια:

  1. Για να δω αν θυμάμαι πόσοι (μέχρι στιγμής) έχουν κάνει κόμμα...

    Καμμένος ΝΔ
    Λοβέρδος ΠΑΣΟΚ
    Νικολόπουλος ΝΔ
    Διαμαντοπούλου ΠΑΣΟΚ

    Αυτοί όλοι μετείχαν στις Κυβερνήσεις που έφεραν την Ελλάδα στον από-πάτο της οικονομίας.

    Ήταν κάποτε Υπουργοί, κολλητοί των αρχηγών.

    Αντί να κλείσουν οριστικά το στόμα τους και να αποσυρθούν από την πολιτική που τόσο πολύ εκμεταλλεύτηκαν (αυτοί) και κατέστρεψε (όλους μας), τους έρχεται να κάνουν κάποιο κόμμα.

    Θέλουν να μας σώσουν από τα δεινά των παρελθουσών 10ετιών (που παρεπιμπτόντως) αυτοί οι ίδιοι ήταν οι βελιγκέκες του χωριού.

    Πόση έλλειψη αυτογνωσίας τους χαρακτηρίζει?
    Πόσο λίγο πολιτικά "ζώα" είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα!!! κι άλλη... ανατρεπτική αντιμνημονιακή...

    όλοι οι εξ επαγγέλματος πολιτικοί καιροσκόποι που πρωταγωνίστησαν στο κατάντημα της χώρας, η συγκεκριμένη και ως Ευρωπαία επίτροπος, φτιάχνουν κόμμα για να επανέλθουν με άλλο όχημα στην εξουσία και την μάσα...

    βρε ουστ ξεφτίλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή