Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Την Παρασκευή έρχεται η ΑΕΚ στο δήμο

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μας, ορίστηκε συνάντηση εκπροσώπων της ΑΕΚ με τη δήμαρχο Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη, για το πρωί της Παρασκευής στις 10. Ακόμα δεν είναι σαφές εάν το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο ή σε άλλο χώρο, καθώς και το ποιοι θα μετάσχουν από πλευράς ΑΕΚ. Αν δηλαδή πέραν της νέας διοίκησης της Ερασιτεχνικής, θα είναι και αρχιτέκτονες για να μιλήσουν για το γήπεδο, ή ακόμα και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όλα αυτά θα οριστικοποιηθούν εντός της αυριανής ημέρας.

5 σχόλια:

  1. Ωραιο το κουτακι με το τυρι, καλο ειναι ομως να μας παρουσιασεις (αν την βλεπεις) και την φακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεχρι να γίνει το γήπεδο κανονείστε.
    1. Βρείτε που θα παρκάρετε το αυτοκίνητο για να μην σας το σπάσουν οι χούλιγκαν.
    2. Συνεννοηθείτε με τη δήμαρχο να πάει λίγο πιο κάτω από το σπίτι σας τον κάδο απορριμάτων ώστε όταν θα τον κάψουν οι χούλιγκαν να μην έχετε πρόβλημα να καεί και το σπίτι σας.
    3.Βρείτε φτηνούς τρόπους για να βάφετε εξω το σπίτι όταν οι χούλιγκανς σας το γεμίζουν γκράφιτι.
    4. Βγάλτε από την πόρτα σας το γραμματοκιβώτιο γιατί θα σας το σπάνε οι χούλιγκανς.
    5. Έχετε για καλό και για κακό μερικούς πυροσβεστήρες για οτιδήποτε άλλο προκύψει.

    Τέλος εύχομαι το πρώτο αυτοκίνητο που θα καταστραφεί από χούλιγκανς να είναι αυτοκίνητο αυτού που θέλει γήπεδο κογκολέζων στην Φιλαδέλφεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί υπάρχει περίπτωση να κατασκευαστεί γήπεδο πριν εκδικαστούν οι προσφυγές που οπωσδήποτε θα κατατεθούν από τους κατοίκους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θες να πεις οτι η δικαιοσυνη ειναι ανεξαρτητη δηλαδη?ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
      Το 2003, πολιτικη αποφαση ηταν να χρηματοδοτηθει το Καραισκακη λογω Κοκκαλη(ποιοι 131?μη γελιεσαι) και τωρα θα γινει 'στα Φιλαδελφεια',που λενε οι και γαυροι, ελεω Μελισσανιδη. Αν ακουσατε η περιφερεια Αττικης θα δωσει και 20 μυρια επειδη ειναι λεει 'αναπτυξιακο εργο'.Περαστικα σας (και μας).

      Διαγραφή
    2. Όταν την αφήνουν να αποφασίσει μπορεί να είναι ανεξάρτητη. Εκείνο όμως που ισχύει σε περίπτωση προσφυγών είναι η μεγάλη χρονοκαθυστέρηση, αν δεν πρόκειται για ασφαλιστικά μέτρα, μέχρι να οριστεί δικάσιμος, οι αναβολές και η οριστική δημοσίευση της απόφασης. Για ένα θέμα σαν το γήπεδο της ΑΕΚ όπως και να γίνει αυτό μεταφράζεται σε 2 χρόνια καθυστέρηση τουλάχιστον!

      Διαγραφή