Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Μπαζάρ βιβλίων παντού, εκτός από εδώ...

Ελληνική και ξένη λογοτεχνία, δοκίμια, βιογραφίες, παραμύθια και βιβλία για παιδιά προσφέρονται σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές σε παζάρια βιβλίου που πραγματοποιούν εκδότες και βιβλιοπώλες στην
Αθήνα.
Συγκεκριμένα, συνεχίζεται το καλοκαιρινό παζάρι βιβλίου των εκδόσεων Κριτική. Λογοτεχνία αλλά και βιβλία για την πολιτική, τις επιχειρήσεις, την αυτοβελτίωση και πολλά άλλα θέματα προσφέρονται με έκπτωση μεγαλύτερη του 60%, σε ειδικό χώρο των εκδόσεων στο Γκάζι (Νευροκοπίου 8). Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή: 9.00 π.μ. ως 5.00 μ.μ.
Ως το Σάββατο 20 Ιουλίου συνεχίζεται το παζάρι βιβλίου στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118). Ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, βιογραφίες, δοκίμια, σύγχρονα και κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, παιδικές εγκυκλοπαίδειες, αστυνομικά μυθιστορήματα, μαρτυρίες κ.ά., σε τιμές που ξεκινούν από 2 ευρώ και με εκπτώσεις που φθάνουν το 80%. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή: 9.00 π.μ. ως 4.00 μ.μ. και Σάββατο: 9.00 π.μ. ως 2.00 μ.μ.
Ως τις 4 Αυγούστου συνεχίζεται το παζάρι βιβλίου του βιβλιοπωλείου Ιανός στην Αθήνα. 2.000 τίτλοι λογοτεχνικών βιβλίων, δοκιμίων, λευκωμάτων, παιδικών, εφηβικών βιβλίων και σχολικών-εκπαιδευτικών βοηθημάτων και μουσικών CD διατίθενται από τη γνωστή αλυσίδα βιβλιοπωλείων σε τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ. IANOS Bazaar, στο κτίριο πολυκαταστημάτων FOKAS (Σταδίου 41, απέναντι από τη Στοά του Βιβλίου). Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή: 9.00 π.μ. ως 9.00 μ.μ., Σάββατο: 9.00 π.μ. ως 6.00 μ.μ.

Tώρα και στο Περιστέρι, βιβλία από 1 ευρώ. Στο καλοκαιρινό bazaar βιβλίου στην πλατεία Δημοκρατίας (Δημαρχείο), σταθμός Μετρό «Περιστέρι» θα βρείτε χιλιάδες βιβλία με έκπτωση έως και 90%.
Από την Παρασκευή 12 Ιουλίου έως και την Κυριακή 28 Ιουλίου 2013, καθημερινά από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ. Υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και την οργάνωση των εκδόσεων «Πορφύρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου