Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση Τομπούλογλου

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες

Ευχαριστώ προσωπικά όλους εσάς που δείξατε εμπιστοσύνη, σ'εμένα και τους συνεργάτες μου, αναδεικνύοντας το συνδυασμό "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ" σε ισχυρή δύναμη και διεκδικητή της Δημοτικής Αρχής του νέου Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, στις επαναληπτικές εκλογές της επόμενης Κυριακής.
Ο τραγικός χαμός του Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας Γιώργου Αποστολάκη, μας φόρτισε όλους συναισθηματικά, πρέπει όμως να συνεχίσουμε την προσπάθεια, για τη δημιουργία ενός Δήμου που θ'αγκαλιάζει όλους τους δημότες του.
Σας καλώ, τις ημέρες που απέμειναν, να συντείνουμε τον αγώνα μας, για την τελική νίκη.
Σέβομαι όλους εσάς που επιλέξατε να ψηφίσετε άλλους συνδυασμούς και ζητώ να συμπορευθείτε μαζί μου, για την εκλογή μίας ανεξάρτητης Δημοτικής Αρχής, που, χωρίς ρεβανσισμούς και αντεκδικήσεις, θα μπορέσει να οδηγήσει το Δήμο μας στο δρόμο της ανάπτυξης.
Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Ας πάμε όλοι λοιπόν την Κυριακή στις κάλπες, ας αφήσουμε πίσω το παρελθόν, ας κοιτάξουμε το μέλλον.
Για να χαμογελάσουμε ξανά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου