Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ευτυχία Γαϊτανά- Αποστολάκη: Θα παραμείνω στη θέση μου ολόκληρη την τετραετία

Τη διαβεβαίωση ότι θα παραμείνει επικεφαλής της Νέας Προοπτικής και -αν η παράταξη εκλεγεί- Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας παρείχε η Εύη Γαϊτανά- Αποστολάκη, όταν κλήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Χαλκηδόνας για να της ανακοινωθεί ότι τα μέλη του συνδυασμού την επέλεξαν ως επικεφαλής τους και υποψήφια Δήμαρχο για τις εκλογές της Κυριακής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Αποστολάκη ενδέχεται να εγκαταλείψει τη θέση της -είναι τραπεζικός υπάλληλος- και να αφιερωθεί αποκλειστικά στο Δήμο, ιδιαίτερα σε περίπτωση εκλογής της.

7 σχόλια:

  1. Πρώτα απ' όλα, καλό θα ήταν να μάθουμε το βιογραφικό της. Γιατί πέραν του ότι είναι χήρα του εκκλιπόντος και ότι ο πατέρας της είναι κομματάρχης της ΝουΔου στην Μαγνησία δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο.

    Βιογραφικό, σπουδές, πολιτική δράση και βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έφη Γαϊτανά-Γρετζελιάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η γυναικα είναι δικηγόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικηγόρος ή οικονομολογος?
    Βρε παιδιά δεν συμφωνείτε να τελειώνουμε?
    Ασ την αφήσουμε εμείς στο πένθος της. Αφου δεν το καταλαβαίνει αυτή να την βοηθήσουμε την κυριακή. και μαζί μ αυτή να παει σπίτι του ο πάτρονας της.
    Ντροπή!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η άσκηση της πολιτικής αποτελεί τέχνη και επιστήμη και αφορά σε ιδέες και στον τρόπο εφαρμογής τους, τόσο σε ζωτικά ζητήματα της ανθρώπινης ύπαρξης και υπόστασης (ελευθερία, ασφάλεια, δικαιοσύνη, πολιτισμός, κτλ), καθώς επίσης και σε όλα τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν στο κοινωνικό σύνολο, στον πολίτη, στον εργαζόμενο, κτλ.[βικπαίδεια]
    Πιστεύω λοιπόν ότι , εφόσον θέλει κάποιος να ασχοληθεί κ θέτει τον εαυτό του στο κομμάτι αυτό της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο , θα πρέπει πρώτα να δώσει δείγματα γραφής στο τομέα αυτό .Το καλύτερο είναι να δούμε τη κυρία Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη στην αντιπολίτευση , να θητεύσει εκεί κ αν αντέξει κ ανταπεξέλθει ,να εκθέσει προς ψήφιση τον εαυτό της στις επόμενες εκλογές.Τουλάχιστον , επειδή οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες για το Δήμο μας , να έχουμε ένα "μπούσουλα" για τις επόμενες , όσο αφορά το πρόσωπό της πάντα.
    Κ αυτά τα λέω , χωρίς ίχνος σκεπτικού ενός αντιπολιτεύομενου ως προς το συνδυασμό της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οπως ειναι οι πολιτικες της αποψεις....
    (Ασπρα , κοκκινα , κιτρινα , μπλε....καραβακια του αιγαιου δεν με περνεται καλε......μια ασπρη,μια πρασινη τωρα μπλε(αρ.μητ.71782344)σε λιγο κοκκινη...δεν θα μου κανει εντυπωση....)
    ετσι ειναι και τα παπλωματα..εεεεε...συγνωμη...τα διπλωματα ηθελα να πω της Κας ¨κακομοιρας¨....εδω δεν ντραπηκαν να πουν στο κοσμο -κ' απο ΤV μαλιστα-οτι ειναι υπαλληλος της Βουλης των ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ.....εεεεε....συγνωμη....ολο μπερδευομαι σημερα....ΕΛΛΗΝΩΝ εννοουσα , θα ντραπουν να πουν οτι ειναι οικονομολογος ,δικηγορος,πυρηνικος φυσικος ,αστροναυτης κ δεν ξερω τι αλλο ????
    Αφου ειπαμε η ¨κακομοιρα¨δηλωσε οτι θα παραμεινει στην θεση της ολοκληρη την 4ετια....καλα δεν την ενημερωσε ο ¨Αγιοβασιλης¨οτι απο 1-1-2011 εως τον 6ο του 2014 τα χρονια ειναιο 3.5 ????Φαντασου τι διοικηση θα εχουμε......
    οπως ομως ειπε και ο Linkon...μπωρεις να κοροιδεψεις λιγο κοσμο για πολυ καιρο ή πολυ κοσμο για λιγο καιρο αλλα σιγουρα ΟΧΙ πολυ κοσμο για πολυ καιρο....οποτε 3,5 χρονια ειναι μονο και οπως ελεγε η γιαγια μου ¨και αυτο θα περασει¨.......
    Αντε και καλα στομαχια να εχουμε....

    ¨ο φιλ-υποπτος¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ ΣΚΙΑ ΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή