Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ο Γιώργος Αποστολάκης, ο φίλος!

Το Γιώργο τον γνώρισα το 1987-88 προπονητής μου τοτε σε τοπικό σύλλογο, γνήσιος τσαμπουκάς που μας πέρναγε σε κάθε παιχνίδι τη νοοτροπία του πάλεψε και θα νικήσεις. Ετσι συνέχισε τη ζωή του.

Μετα 23 χρόνια πάντα οταν βρισκομασταν και τα λέγαμε τίποτα δεν είχε αλλαξει. Αυτός δημαρχος πια, εγω απλός φίλος. Χαλκηδώνα αυτός Φιλαδέλφεια εγω. Δεν θα κρίνω το έργο του και ναί φυσικα τον στήριξα στον πρώτο γύρο, πίστεψα στα λογια του και ακόμα τα πιστεύω και ας μην ειναι πια εδω. ΔΕΝ με νοιάζει τι κάνει ο Γρετζελιας και τα ΄΄σκοτεινα του σεναρια΄΄ που βλέπουν ολοι. ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ αν ήταν παντρεμένος με ποιά, ποσα παιδιά είχε ή δεν ειχε και μιλάνε για ασέβεια σε βάρος του απο το οικίο του περιβάλλον, οταν αυτοι ισοπεδώνουν τα παντα σε τοπικες εφημερίδες. ΠΡΟΣΟΧΗ βλάκες ο ΜΕΓΑΛΟΣ απο πάνω δεν κάνει διακρισεις, θα μπορούσες να είσαι ΕΣΥ στη θέση του ΓΙΩΡΓΟΥ. ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.

Άκης

3 σχόλια:

  1. Γιάννης απο Χαλκηδόνα14 Νοεμβρίου 2010 στις 12:41 π.μ.

    Όσο γράφεις για το φίλο σου και τον άνθρωπο Γιώργο σωστά τα γράφεις και καλά έκανες και πίστεψες στα λόγια του και τον στήριξες αφού είχες γνωρίσει τη νοοτροπία του και τον τσαμπουκά του και τα όλα του.
    όσο ζούσε κάνεις δεν ασχολήθηκε αν ήταν παντρεμένος με ποιά, ποσά παιδιά είχε ή δεν είχε. Άρχισαν όλοι να ασχολούνται όταν κάποιοι επέλεξαν να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ τη νοοτροπία του και το τσαμπουκά του καιτα όλα του αυτή που είχε παντρευτεί. Έτσι έγινε γνωστή, εκείνη βγήκε στα κουτσομπολίστικα κανάλια, εκείνη έβαλε μπροστά τα παιδιά. Η ιδία ίσως και μην κατάλαβε τι κάνει αυτοί όμως που την έριξαν στην λάκκο με τα θηρία ήξεραν και ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σε νοιαζει ο Γρετζελιας και τα σκοτεινα του σεναρια.....
    Οκ. Αλλα επειδη αυτα αφορουν εμας, εμεις τους δινουμε βαση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ρε παιδιά δεν έχει το θεό του λέμε... Τέτοιες και τόσες κολοτούμπες ούτε ο Ιωάννης Μελισσανίδης δεν έκανε. Μου φαίνεται ότι στον πλειστηριασμό της διαφήμισης υπερίσχυσε ο Τομπούλογλου. Αν υπερίσχυε ο Γρετζελιάς θα έβγαινε με τίτλο ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή