Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Και το όνομα αυτού; Δημοκρατική Συμμαχία!

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το κόμμα που αναμένεται να παρουσιάσει η Ντόρα Μπακογιάννη την Κυριακή 21 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του κόμματος είναι ΔΗΣΥ, δηλαδή Δημοκρατική Συμμαχία, όπως προβλήθηκε από το δελτίο ειδήσεων του Alter.

Τα άλλα δύο υποψήφια ονόματα που τελικά δεν επικράτησαν ήταν Δημοκρατικό Κίνημα και Δημοκρατική Συνεργασία. Τα χρώματα του θα περιέχουν το μπλε και το πορτοκαλί, ενώ ένα από τα ονόματα που θα προσχωρήσουν στο κόμμα αυτό θα είναι και η βουλευτής Έλσα Παπαδημητρίου.

2 σχόλια:

  1. και προσχωρεί σε αυτή την συμμαχία ο Χάρης?

    αληθεύει?

    Δημ. Αριστερά -Κόντος
    Δημ. Συμμαχία - Τομπούλογλου

    εκεί πάνε οι χαμένοι των εκλογών?

    οεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχχχ Γιάννη δεν μας παρακολουθείς αρκετά. Έχουμε γράψει εγκαίρως ότι ο χάρης δεν πρόκειται να προσχωρήσει στο κόμμα της Ντόρας. Για περισσότερα δες την ανάρτησή μας.
    http://e-alitheia.blogspot.com/2010/11/blog-post_2068.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή