Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Η Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη για την ευρωπαϊκή εμπειρία και τις ευκαιρίες της Αυτοδιοίκησης


H επικεφαλής του Συνδυασμού Νέα Προοπτική και νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, αποδεχόμενη την πρόσκληση του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Σταύρου Λαμπρινίδη, παραβρέθηκε σε ενημερωτική Ημερίδα, με θέμα τις Ευρωπαϊκές Πτυχές της Περιφερειακής Ανάπτυξης, η οποία διεξήχθη χθες, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010, στο ξενοδοχείο Κάραβελ, στην Αθήνα.  
Η εκλεγμένη Δήμαρχος Έφη Γαϊτανά Αποστολάκη μετά την ολοκλήρωση της Ημερίδας, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: 
 «Η σημερινή ημερίδα συνέβαλλε στη σφαιρική μας ενημέρωση για μία σειρά από ευρωπαϊκές πολιτικές και προγράμματα, που σχετίζονται με συγκεκριμένες δράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είχαμε τη δυνατότητα να ενημερωθούμε από τους καθ’ ύλην αρμόδιους Επίτροπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για καινοτόμες δράσεις- ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας, με την μεγάλη αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση που επιφέρει το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Ο κ. Λαμπρινίδης, είναι άξιος συγχαρητηρίων, ως υπεύθυνος για τη διοργάνωση της σημερινής ημερίδας.»

1 σχόλιο: