Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ένα παλιό κρεοπωλείο, πολύ ανακαινισμένο...

Τα επίσημα εγκαίνια του παλιού- νέου κρεοπωλείου της οικογένειας Ανυφαντή πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα στις 7 στην περιοχή των Απομάχων, στο νούμερο 43 της οδού Σοφούλη. Οι Ανυφαντήδες είναι γνωστοί στην περιοχή, καθώς είχαν το παλαιό τους μαγαζί λίγα μέτρα πιο κάτω. Το καινούργιο, όμως, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, είναι εξαιρετικά καλαίσθητο και "φωνάζει" από μακριά ότι αξίζει να το εμπιστευθούν οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και άλλοιπ ου ίσως μένουν λίγο μακρύτερα. Εκτός από κρέατα κάθε είδους, το νέο κρεοπωλείο Ανυφαντή έχει και τυροκομικά πρώτης ποιότητας, και αλλαντικά, και καλό κρασί και... ό,τι άλλο σχετικό φανταστείτε.

Παρόντες ο νέος αντιδήμαρχος Φιλαδέλφειας Χαράλαμπος Μπόβος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο νέο συμβούλιο Χάρης Τομπούλογλου, εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι (Κοπελούσος, Καραβίας) και πλήθος κόσμου.

Από εμάς, τι άλλο; Καλές δουλειες παιδιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου