Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ερασιτεχνική ΑΕΚ: Είμαστε πολύ κοντά στο νέο μας γήπεδο!

Με σύμμαχο την Πολιτεία, τον δήμο αλλά και αυτοχρηματοδοτούμενο πλάνο, που δεν θα επιβαρύνει καθόλου το κράτος, η ΑΕΚ προχωράει με σταθερά βήματα προς την ολοκλήρωση του... ονείρου. Το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια έρχεται ολοένα και πιο κοντά και ο Βασίλης Τόγελος, λίγη ώρα μετά τη συνάντηση με τη δήμαρχο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, Έφη Αποστολάκη, μίλησε για τις εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα. Ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής, που έδωσε το «παρών» στη σημερινή συνάντηση, τόνισε στο «Sentra 103,3» πως πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο να ξεκινήσει την ανέγερση του γηπέδου.

«Έχει ωριμάσει πλέον πάρα πολύ το θέμα κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έχουμε σύμμαχο τον πρόεδρο της ΑΕΚ και σήμερα είδαμε ότι έχουμε σύμμαχο και τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Είμαστε πολύ κοντά, άλλα έχουμε πολλή δουλειά ακόμη, πολλά να λύσουμε, ιδίως νομικά στα οποία δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό. Όμως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα», είπε αρχικά ο Τόγελος, για να προσθέσει: «Θέλουμε να φτιάξουμε κάτι στέρεο, νόμιμο, να μην πέσουμε σε παγίδες του παρελθόντος, γι αυτό και μια καθυστέρηση στο νομικό κομμάτι, ώστε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό που θα σχεδιάσουμε θα είναι απόλυτα υλοποιήσιμο».

Αναφορικά τώρα με τις προθέσεις των Νίκου Νοτιά και Πέτρου Παππά, να συνδράμουν στην χρηματοδότηση του έργου, ο Τόγελος είπε: «Προσωπική επαφή δεν έχω με κανένα, αλλά η αύρα που έχω όσον αφόρα στο κομμάτι της χρηματοδότησης είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί θα βοήσουν το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Είμαι πολύ αισιόδοξος», για να συμπληρώσει: «στη δική μας ατζέντα δεν υπήρξε ποτέ, ούτε θα υπάρξει λύση άλλη πέραν της Νέας Φιλαδέλφειας. Το γήπεδο μπορεί να γίνει εκεί, ένα γήπεδο που να χωρά όλη την ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι υπάρχουν προβλήματα, ξέρουμε ότι είναι ωραίο το άλσος, αλλά μπορούν όλα να λυθούν».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στην αίσθηση που του έδωσε η πλευρά του δήμου, μετά τη σημερινή συνάντηση: «Η αίσθηση που έχουμε από την επαφή με ανθρώπους του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας μας δείχνει ότι είναι έτοιμοι να το δεχτούν, θα δοθεί μια προτεραιότητα και σε δημότες και σε εμπόρους της περιοχής σε ό,τι αφορά τις θέσεις εργασίας. Είμαστε πλέον ένα μέτωπο με τον δήμο, πάμε μαζί κι ελπίζω ότι στην επόμενη συνάντηση, τις επόμενες εβδομάδες, που θα παρουσιάσουμε πλήρη σχέδια στη δημοτική αρχή θα διευθετηθούν κάποια πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου