Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για τη λαθρομετανάστευση

Σας γνωστοποιούμε ότι την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, η Β5 ΝΟΔΕ, θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα «Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και ώρα 18.00, στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς – Π.Π.Ι.Ε.Δ, Λεωφόρος Δεκελείας 152 & Αττάλειας Ν. Φιλαδέλφεια, τηλ. 213 2049155-6.

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε και να
παρακολουθήσετε την ημερίδα, η οποία θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες παρεμβάσεις των κ.κ:

·      Γιώργο Παπανικολάου Ευρωβουλευτή
·      Φωτεινή Πιπιλή Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής ΝΔ, βουλευτή
·      Τζότζολα Βασιλική Αν. Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ, δικηγόρο
·      Κωτούλα Ιωάννη Μέλος της γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής ΝΔ, Ιστορικό
·      Βασίλη Κικίλια Αν. Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ & Περιφερειακό Σύμβουλο, ιατρό
·      Φαήλο Κρανιδιώτη Δικηγόρο
·      Σοφία Βούλτεψη Δημοσιογράφο

Την ημερίδα θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κος Νικόλαος Χιδίρογλου,

Κατά την είσοδο σας, θα παραλάβετε ειδικό φάκελο, ο οποίος θα περιέχει τις εισηγήσεις όλων των ομιλητών, τα βιογραφικά και φωτογραφίες τους, όπως επίσης και αντίγραφο από το βίντεο που θα προβληθεί κατά την έναρξη της ημερίδας. Ακολούθως και μέσα στις επόμενες 24 ώρες από την εκδήλωση, θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε αντίγραφα από το βίντεο που θα τραβηχτεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπως και φωτογραφικό υλικό.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

14 σχόλια:

  1. Αυτή είναι μια στενά κομματική εκδήλωση.

    Χάθηκε ο κόσμος να υπάρχουν ομιλητες και από άλλους χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ο προηγούμενος ανώνυμος. Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει. Ας ακουστεί και καμιά άλλη απόψη καλό θα μας κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας γιατί να μην παρευρεθεί και να είναι κύριος ομιλητής!

    Να εξηγήσει γιατί ως υπουργός εξωτερικών άνοιξε τα σύνορα για να ξεκινήσει η ανεξέλεγκτη είσοδος μεταναστών πρώτα από την Αλβανία...
    Αλλά και ο Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός του τότε, θα μπορούσε άνετα να είναι ομιλιτής!
    Τώρα οι λοιποί θα προσέλθουν να μιλήσουν για το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν κάνοντας πατριδοκαπηλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοείς ότι οι «άλλοι» χώροι, όταν κάνουν τέτοιες εκδηλώσεις προσκαλούν ομιλητές από την Ν.Δ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, τι ξενέρωτο σήμα είναι αυτό αδέλφια; Ο ΓΑΠ σας το διάλεξε; Αν περιμένετε αλλάζοντας το παλιό σήμα με αυτό να αυξήσετε τους οπαδούς της Ν.Δ. τι να πω; Μωραίνει Κύριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φανταστείτε σκηνικό με ομιλήτρια την Πιπιλή και τον Φαήλο Κρανιδιώτη.... Υψηλό επιστημονικό επίπεδο... Μεγάλη πλάκα θα έχει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς, το κόμμα που θέλει να λέγεται ότι είναι το κατ΄εξοχήν αστικό φιλελεύθερο κομμα, βαδίζει ολοταχώς στην λαικοδεξιά του μετάλλαξη.
    Καλά, οι φιλελεύθεροι ευρωπαιστές δεν βλέπουν που οδηγείται το κόμμα σήμερα; Δεν αντιδρά κανείς;
    Μετά γιατί απορούν επειδή το ΠΑΣΟΚ παραμένει κυρίαρχη πολιτική δύναμη; Με τέτοιες απόψεις όπως αυτές που εκφράζει ο Σαμαράς και η στενή ομάδα των συμβούλων του, όποτε και να γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα είναι δεύτερη και καταιδρωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε των 9:06 δεν έχεις δίκιο. Στην συζήτηση συμμετέχει και ο πολιτικός ογκόλιθος Βασίλης Κικίλιας..... χα χα χα χα !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι εσείς με την πρόεδρό σας, εκτός Βουλής και στα αζήτητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντροπή σας να λέτε τέτοια.
    Εμένα πάντως με έχει επηρεάσει η βαθιά πολιτική σκέψη της Τζότζολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είχαν σκεφτεί να καλέσουν και τον Κουβέλη, τον ρώτησαν όμως αν κατάλαβε τι έγραφε στο κείμενο που ανάρτησε για την απόφαση του ΣτΕ για την ψήφο των μεταναστών και είπε όχι. Έτσι, κάλεσαν την Τζότζολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί κατηγορούμε την ΕΕ επειδή δεν πίστεψε τον GAP και το ΠΑΣΟΚ;
    Μα πως να τους πιστέψει η ΕΕ, δεν τους είχε μάθει τόσα χρόνια που πηγαινόρχονταν στις Βρυξέλλες για ψώνια και στο Νταβός για «μέα κούλπα», σκορπώντας ΜΟΠ και πακέτα Ντελόρ; Η μοίρα του Κωστάκη ήταν προδιαγραμμένη αφού κατάργησε τον μαθηματικό τύπο στις δημοπρασίες, θέσπισε τη βάση του 10, έκανε τα ΣΔΙΤ, υπόγραψε τον αγωγό Μπουρκάζ-Αλεξανδρούπολης που ήταν δώδεκα χρόνια στα συρτάρια, δεν πήρε θέση στο σχέδιο Ανάν, «τσίνησε» για την εισδοχή της FYROM στην ΕΕ, δεν παρέλαβε τα υποβρύχια που ακόμα γέρνουν, συμμετείχε στον SOUTH STREAM, έδωσε στους Κινέζους το λιμάνι και συμφώνησε για αέριο και αεροπλάνα με τον Πούτιν. Επιπλέον όλων αυτών δεν ήξερε και που είναι τα λεφτά. Μετά. . . . ήλθε η Αστερόεσσα και μας σκέπασε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά αδελφέ μην βγάλουμε και τον Κωστάκη αριστερό...
    σε τελική ανάλυση ας βγει έστω και τώρα να μιλήσει!
    Αυτός δεν έκανε γαργάρα τις παρακολουθήσεις και της ΒΟΝΤΑΦΟΝ, τις απαγωγές των Πακιστανών, τις απορρυθμίσεις στο ασφαλιστικό και στα εργατικά, τις συγχωνεύσεις των ταμείων, τις υποχωρήσεις στους Τούρκους και τις κουμπαριές, δεν έστειλε στρατό εδώ κι εκεί που του ζήτησαν, όλα τα έκανε!
    Απλά ο γιωργάκης δήλωσε ποιο αποφασισμένος να τα δώσει όλα με την μία κι από τότε έκατσαν κάτω τον Βενιζέλο, ξεφούσκωσαν τον δημοσκοπικά μόνο φουσκωμένο ΣΥΝ και Τσίπρα, και ξαναφούσκωσαν τον γιωργάκη και το ΠΑΣΟΚ...
    Έτσι ο άνθρωπος με το βλέμμα που κρύβει όλη την πηχτή βλακεία μας έχει δέσει χειροπόδαρα στο ΔΝΤ και την τρόικα και παριστάνει τον πατριώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή