Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Μ. Καμπούρης: Μακάρι να είναι υποψήφιος ο Σ. Καβακόπουλος

Ο κ. Μανώλης Καμπούρης μας έστειλε ως σχόλιο (δείτε εδώ) την παρακάτω επιστολή που απευθύνεται στον κ. Σπύρο Καβακόπουλο:
Αγαπητέ κ. Καβακόπουλε,
ότι και να πω για τη στάση σας είναι λίγο!
Κι όχι ασφαλώς γιατί παραιτείστε υπέρ της υποψηφιότητας μου που ακόμη δεν είναι οριστική.
Όμως με κάθε ειλικρίνεια θέλω να παρακαλέσω να παραμείνετε υποψήφιος και να συμμετέχετε σε όλη τη διαδικασία ως το τέλος!
Η υποψηφιότητα σας και η
τυχόν εκλογή σας θα είναι καθοριστική για την καταξίωση του νέου θεσμού!
Οι χρήσιμοι πολίτες πρέπει να έρθουν στο προσκήνιο!
Καμπούρης Μανώλης

13 σχόλια:

  1. Σαν πολύ δε μας ζαλίσατε λέω εγώ! Αφήστε τις αβρότητες κι ασχοληθείτε με τίποτα πιο σοβαρό όπως π.χ η αμοιβή που θα αποκομίζετε εις βάρος των δημοτών για να κάνετε όλοι εσείς το κομμάτι σας!! Έπρεπε να είναι άμμισθη η θέση και θα σας έλεγα εγώ αν κοβόσασταν τόσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ησύχασε αγαπητέ ανώνυμε 11.48΄ αυτοί οι δυο άνθρωποι δεν τρελάθηκαν για τα πόστα... αλλιώς θα είχαν κάνει αισθητή την παρουσία τους καιρό σε αυτά με τις κλασσικές μεθόδους...
    Δεν κινήθηκαν στο παρασκήνιο της πολιτικής όπως κάνουν συστηματικά άλλοι...
    Εκτέθηκαν δημόσια γιατί είναι έξω από κόλπα... ρομαντικοί της πολιτικής, αυτόνομες προσωπικότητες κι εδώ που τα λέμε γι΄ αυτό δεν θα έχουν καμιά τύχη...
    Οπότε τι σκας για τα λεφτά;
    Άλλος θα τα πάρει και δεν θα βγάλεις κουβέντα όπως κανείς δεν βγάζει γιατί δήμαρχοι π.χ. όπως ο Κόντος με περιουσία έπαιρναν την αμοιβή ενώ δεν άφηναν του αντιδημάρχους τους να παίρνουν!
    Ή τώρα ο Γρετζελιάς με ατράνταχτη περιουσία πλέον και μια δουλειά η οποία πράγματι του αποφέρει πολλά έσοδα παίρνει τον μισθό του προέδρου κλπ.
    Σε τελική ανάλυση να παίρνει όποιος βγει τον όποιο μισθό και να μην τα παίρνει κάτω από το τραπέζι...
    Δεν αποδεικνύουν για μένα τίποτε αυτοί που δεν παίρνουν μισθό ή ότι νόμιμα δικαιούνται.
    Αντίθετα στις σημερινές συνθήκες πιο πολύ με βάζουν σε υποψία... παρά οτιδήποτε άλλο...
    Ας καταργήσει λοιπόν η πολιτεία κάθε αμοιβή και να μην ζητάμε εμείς από τον καθένα να παραιτείται από αυτήν!
    Κι αν το ζητάμε, να το κάνουμε με όλους!
    Όχι να την πέφτουμε στους αθώους που πέφτουν στην αντίληψη μας να τους λιανίζουμε και μούγκα με τους εξ επαγγέλματος υπηρέτες μας...
    Εκτός αν ανήκουμε στους δεύτερους και τα λέμε για να αποθαρρύνουμε όσους έρχονται να μας χαλάσουν την σούπα…
    Τον παραιτήσαμε πριν την ώρα του τον Καβακόπουλο, να κάνουμε το ίδιο και με τον Καμπούρη, να βγει ξαφνικά κάποιος που κρύβεται ως τώρα και δεν δημοσιοποιεί την υποψηφιότητα του, και ως τετελεσμένο γεγονός και χωρίς καμιά δέσμευση, να πληρώνεται κανονικά και να μας λέτε μην τον πυροβολάτε ακόμη δεν ανέλαβε και καλώς να πληρώνεται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστός ο ανώνυμος των 12:34μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BRAVO anonime 12:34

    ta ipes ola, apla kai periektika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι άλλες δημόσιες σχέσεις24 Φεβρουαρίου 2011 στις 3:39 μ.μ.

    Εδώ και πολλά χρόνια παρατηρείται στην πόλη μας το φαινόμενο να μπερδεύεται η πολιτική με τις δημόσιες σχέσεις. Όλο αυτό το εμετικό σκηνικό καλύπτεται πίσω από την ωραία για τ' αυτιά των αφελών φράση "πολιτικός πολιτισμός".

    Έτσι, έχουμε δει "αριστερούς" να πηγαίνουν σε εκδηλώσεις του ΛΑΟΣ ή "δεξιούς" να πηγαίνουν στις κοπές πίτας του Συνασπισμού.
    Φυσικά και σε επίπεδο δημοτικών παρατάξεων βλέπουμε τα ίδια. Βλέπουμε για παράδειγμα τον Μάλλιο που υποτίθεται είναι αριστερός, να καλεί στην πίτα της παράταξής του όλον τον κόσμο (από Τομπούλογλου μέχρι Γρετζελιά) και τον Τομπούλογλου να καλεί στα εγκαίνια του πάλι όλους. Τα ίδια επίσης και από έναν ακόμη "αριστερό". Τον πρώην δήμαρχο.
    Λες και μια εκδήλωση ενός πολιτικού χώρου ή μιας δημοτικής παράταξης είναι το ...γκαλά που θα γεμίσει τις κοσμικές στήλες των τοπικών εφημερίδων και εσχάτως και των μπλογκς.

    Βλέπουμε επίσης ανθρώπους με πολιτικές ταυτότητες να παζαρεύουν στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με όποιον να 'ναι, αρκεί να πιστεύουν πως έχουν να κερδίσουν κάτι. Από την πολυπόθητη εκλογή στη θέση του δημοτικού συμβούλου μέχρι το ...βολεματάκι σε μια επιτροπούλα.

    Υπάρχει όμως και η σιωπηλή πλειοψηφία, οι πολλοί που γύρισαν την πλάτη όχι στην πολιτική αλλά στους τοπικούς πολιτικάντηδες, αηδιασμένοι απ' όλο αυτό το αλισβερίσι. Το 50+ % που δεν πήγε την β' Κυριακή μέχρι την κάλπη. Είναι το 50+% που απαξιώνει την υπάρχουσα κατάσταση και δεν νομιμοποεί με τον τρόπο του όλους τους αυτόκλητους σωτήρες που σε εποχές ΔΝΤ, ξοδεύουν 100 - 200 χιλιάρικα για προεκλογικούς αγώνες προκειμένου να μας ...σώσουν.

    Αυτό το αλληλογλύψιμο μεταξύ δημοσιοσχεσιτών που εξαργυρώνουν το όποιο πολιτικό παρελθόν τους και που εδώ και χρόνια κοιτάζουν να τα 'χουν καλά με όλους, παίζοντας τον ρόλο των ...πολιτικώς πολιτισμένων έχει αρχίσει ήδη να κουράζει. Είναι μία εταιρεία!

    Οι επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, με ένσταση ή όχι, θα κρύβουν πολλές εκπλήξεις για τους μη πονηρεμένους. Γιατί έρχεται η ώρα που αυτό το 50+% θα εκφραστεί.

    Τα ξαναλέμε σύντομα. Και επωνύμως και με συγκεκριμένη μορφή. Κάτι νέο γεννιέται... Μέχρι τότε, συνεχίστε τη ραστώνη διαβάζοντας τον τοπικό τύπο και εκλέξτε και τιμής ένεκεν έναν ...Συμπαραστάτη του Πολίτη, επιβραβεύοντας την υποταγή του στο σύστημα που αναλύθηκε πιό πάνω.

    Εόπαμε όμως... Θα επανέλθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να παραδεχτώ πως καλά τα λες για το σύστημα που δείχνεις πρόσφατα να ανακάλυψες πως δουλεύει...
    Βάζεις όλους μέσα όμως από την μια,
    κι απ΄ την άλλη ορίζεις τον εαυτό εκπρόσωπο του 50%+ !!!!!!!!!!!!!

    Μήπως να κόψεις κάτι...

    Σε τελική ανάλυση έξω από αυτό το σύστημα είναι και ο Καβακόπουλος και ο Καμπούρης που διάλεξες να κάνεις αυτή την τοποθέτηση!

    Τυχαίο;

    Δεν νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άψογος ανώνυμε 12.34΄
    Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα!

    "όχι άλλες δημόσιες σχέσεις" δεν ξέρω τι εκπροσωπείς ή τι θέλεις να μας πεις...
    Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί μας επιφυλάσσεις "εκπλήξεις"
    Τι νέο γεννιέται σε ποιο παρασκήνιο γιατί μυστικά και δεν μας λες να συμμετέχουμε κι εμείς στον τοκετό;!
    Όχι στις δημόσιες σχέσεις να συμφωνήσω. Κάνουν δημόσιες σχέσεις πιστεύεις αυτοί οι δυο άνθρωποι;
    Τους γνωρίζεις αλήθεια και το λες;
    Εγώ που γνωρίζω και τους δύο σε βεβαιώνω πως μόνο δημοσιοσχεσίτες και καρεκλοθήρες δεν είναι!
    Και αυτό που κάνεις εσύ επιθέσεις και νεφελώδεις εξαγγελίες για κάτι που γεννιέται...
    τι είναι αν δεν είναι επικοινωνιακό τέχνασμα!
    Γίνε λοιπόν επώνυμος όπως δηλώνεις τώρα, μίλησε ανοιχτά τι ετοιμάζεις, να δούμε πως μαζεύεις το 50%+ που ισχυρίζεσαι ότι εκπροσωπείς...
    Και τότε ξανακουβεντιάζουμε!
    Επίσης αν είσαι ΚΚΕ που δεν θα συμμετέχει στην ψηφοφορία υπέρ κάποιου υποψήφιου γιατί είναι αντίθετο μαθαίνω στον θεσμό, καλύτερα κράτα τον τοκετό μυστικό γιατί το παιδί είναι 80τόσο χρονών ξεμωραμένο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οχι άλλες δημόσιες σχέσεις...24 Φεβρουαρίου 2011 στις 4:57 μ.μ.

    «Σε τελική ανάλυση έξω από αυτό το σύστημα είναι και ο Καβακόπουλος και ο Καμπούρης...»

    Είσαι σίγουρος;



    Υ.Γ.: Είπαμε... Θα τα ξαναπούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί φίλε ρωτάς εμάς αν είμαστε σίγουροι και δεν ρωτάς τον εαυτό σου να μας απαντήσεις πρώτος;
    Εσύ είσαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι είναι του συστήματος; Πες το και σε μας να τους ξεφωνήσουμε!
    Ή περιμένεις να δεις αν εκλεγεί κάποιος απ΄ τους δυο για να πεις, να είναι του συστήματος...

    Αυτό το θα τα ξαναπούμε και θα δείτε εμείς (εγώ) το 50%+ τι θα κάνουμε να σου πω την αλήθεια μου θυμίζει αυτό που παλιά λεγόταν ταχτικότερα... "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρεεεεε"
    Και όποιος το έλεγε δεν ήταν τίποτα γι΄ αυτό και το έλεγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. h kantarelokentavroi karadokoun..........me mprostari ton xousein(xalkidona krata gera emis tous ftiaksame emis tha tou xalasoume)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σπύρος Καβακόπουλος24 Φεβρουαρίου 2011 στις 8:49 μ.μ.

    Κύριε Καμπούρη,
    Ο τίτλος «Δεν θα είναι υποψήφιος ο Σπύρος Καβακόπουλος - Στηρίζει τον Μανώλη Καμπούρη» στις 24/2, παρέσυρε πολλούς όπως εσείς, να νομίζετε ότι παραιτήθηκα υπέρ της δικής σας υποψηφιότητας. Αν διαβάσετε την επιστολή μου γράφει ότι οι λόγοι που παραιτήθηκα, ήταν απόψεις των συμμετασχόντων στη Δημόσια Διαβούλευση των blogs, που εγώ προκάλεσα. Σίγουρα αν ήμουν εκλέκτορας θα σας ψήφιζα α. Γιατί εκτιμώ το ήθος και το ύφος σας, παρά τις όποιες διαφορετικές απόψεις έχουμε και β. Γιατί δεν έχω να σας συγκρίνω με άλλον που να μην φοβάται να εκτεθεί στη διαβούλευση των blοgs.
    Θα σας παρακαλούσα να μην αναφερθείτε και πάλι σε μένα, καθώς ξέρω ότι με εκτιμάτε και ξέρετε ότι σας εκτιμώ.
    Με εκτίμηση
    Σπύρος Καβακόπουλος
    ΥΓ : Επειδή θα υπάρξουν πολλοί κακοπροαίρετοι που θα προσπαθήσουν να πιαστούν από λέξεις και όχι απ' όλο το κείμενο, επαναλαμβάνω ότι θα ψήφιζα τον κο Μ. Καμπούρη αν ήμουν εκλέκτορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σπύρος Καβακόπουλος25 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:57 π.μ.

    Για τον 1ο Ανώνυμο
    Αν προσέξετε αξιότιμε κύριε στα σχόλια του σχετικού θέματος "Ο Σπ. Καβακόπουλος θα είναι υποψήφιος Συμπαρατάτης", θα δείτε ότι ο υποφαινόμενος (πριν ακόμη παραιτηθεί της υποψηφιότητας), αποποιείται του μισθού και προτείνει να δοθούν στα ΑΜΕΑ, ΚΑΠΗ κλπ. Προτείνει μάλιστα λόγω χρεωκοπίας του δήμου, όλοι οι υποψήφιοι να αποποιηθούν τον μισθό.

    Με εκτίμηση
    Σπύρος Καβακόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kαμιά χρεοκοπία του δήμου δεν υπάρχει κ. Καβακόπουλε!
    Μην πιστεύετε τέτοιο πράγμα, γιατί αν ήταν έτσι και τους 30 τόσους συμβασιούχους δεν θα έπαιρναν, και σε δάνεια σίγουρα θα κατέφευγαν!
    Η δήμαρχος δήλωσε ότι δεν υπάρχει ανάγκη δανεισμού!
    Απλά την πρόβλεψη μη παραγωγής έργου και την σχετική προετοιμασία της κοινής γνώμης την κυκλοφορούν ως χρεοκοπία...
    Σας θυμίζω ότι και ο Αδαμόπουλους για τα χρέη μίλαγε κι ο Κόντος τα ανάλογα έλεγε, και συνεχίστηκε ανεμπόδιστα η οικονομική πορεία του δήμου, έστω και με αύξηση του χρέους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή