Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Κρίθηκε η ένσταση- ΔΕΝ θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές στη Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα.

Ασφαλείς πληροφορίες μας από το χώρο της Δικαιοσύνης αναφέρουν ότι ήδη έχει κριθεί η υπόθεση της ένστασης που έκαναν στελέχη του συνδυασμού "Όραμα Πόλης" και ότι έχει απορριφθεί. Αν οι πληροφορίες μας επαληθευτούν, τότε στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας θα δημοσιοποιηθεί η με αριθμό 70/2011 απόφαση που σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ θα ανατρέπει την κατάταξη των συνδυασμών, όπως αυτή αποτυπώθηκε το βράδι της 7ης Νοεμβρίου, συνεπώς ΔΕΝ θα τίθεται θέμα επανάληψης του δεύτερου γύρου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης δεν θα έχουμε ανακατατάξεις, ούτε
αποχωρήσεις ή νέες εισδοχές επιλαχόντων. Με δυο λόγια, η κατάσταση μένει ως έχει.
Αναμένουμε την επιβεβαίωση της είδησης με τη δημοσιοποίηση της απόφασης. Επαναλαμβάνουμε ότι οι πληροφορίες μας είναι ασφαλείς, μένει ωστόσο η επίσημη επιβεβαίωση.

20 σχόλια:

  1. E re mouga pou tha pesei tora...
    Siga min vgoun aytoi pou krazane sta blogs oti "perimente kai tha dite... erxete" kai alla tetia!

    kai kati akoma...
    E re mouga pou exei pesei sto blog "Epikinonia".......!
    Anamenomeno itane...
    Alla giati?
    Xathike to endiaferon?
    Apodimisane ta papagalakia?
    Teliose to epidotoumeno programa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μασονικά σχέδια για αφανισμό της πόλης δεν θα περάσουν. Ετοιμάζω ένσταση για τα έγκυρα ψηφοδέλτια της Νέας Προοπτικής. Έχω ανακαλύψει 666 άκυρα.
    Βούτερλιχτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φωτοπουλακιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κι΄όλο κλαίνε τα καβουράκια ...12 Απριλίου 2011 στις 6:40 μ.μ.

    Ανώνυμοι

    Δεν τα ξέρετε καλά. Η Μεγάλη Στοά της Αμερικής, η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ, Το Κοινό της Σιών, Οι Illuminati, η Μοσάντ, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Ομπάμα, ο Καντάφι και ο μπάρμπα Μήτσος ο περιπτεράς, συνωμότησαν εναντίον του Κόντου.
    Οι σκοτεινοί κύκλοι έκαναν πάλι το θάυμα τους.
    Επιτέλους, σε τι κόσμο ζούμε;


    Α; ξέχασα το θείο Φάνη, που έλαβε και αυτός μέρος στη συνωμοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τον Pelargos
    Αγαπητέ φίλε, το blog έχει να ανεβάσει θέμα από της 14 Μαρτίου 2011, ημερομηνία που ουδεμία σχέση έχει με το αποτέλεσμα της ένστασης και κακός συνδέεις τα γεγονότα.Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι το blog Το πείραμα της Ν.Φιλαδέλφειας έχει επίσης σταματήσει την ενημέρωση πολύ νωρίτερα από εμάς και συγκεκριμένα από 11 Ιανουαρίου 2011 αλλά δεν βλέπω να το σχολιάζεις.Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τις όποιες απορίες έχεις σου εξηγούμε τους λόγους της στασιμότητας του Επι-κοινωνία και να χαλαρώσεις.
    Το συγκεκριμένο blog δημιουργήθηκε από ΜΗ επαγγελματίες απλά και μόνο για να μπορούν οι πολίτες της πόλης μας να καταθέσουν ελεύθερα και χωρίς αναστολές τις απόψεις τους. Όλο αυτό το καιρό μας κατηγορούσαν ότι ήμασταν άδικοι στην κριτική που κάναμε στην διοίκηση του Δήμου καθώς επίσης και ότι ήμασταν αδελφάκια με την ΦΩΝΗ ,αδίκως βέβαια γιατί προσπαθήσαμε να είμαστε δίκαιοι με όλα τα blogs της πόλης βάζοντας τα σχετικά links στα αριστερά της σελίδας μας, πράγμα που φαίνεται ακόμα και σήμερα (αν μπεις θα το διαπιστώσεις).Αποφασίσαμε λοιπόν, βλέποντας ότι Κάποια από τα blogs που διαβάζεις, καλύπτει τις προσδοκίες μας για έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση να παγώσουμε το Επι-κοινωνία κερδίζοντας αν θέλεις και λίγο από τον ελεύθερο χρόνο μας.
    Μην βλέπεις δράκους παντού λοιπόν.Ούτε αποδήμησαν τα παπαγαλάκια, ούτε τελείωσε η επιδότηση, ούτε χάθηκε το ενδιαφέρον( το συγκεκριμένο ΔΕΝ θα χαθεί ποτέ,να είσαι σίγουρος).
    Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας σχετικά με το blog και φυσικά ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας παρακολουθούσαν όλο αυτό το διάστημα.
    Όταν κριθεί απαραίτητο θα τα ξαναπούμε.

    Ευχαριστούμε για την φιλοξενία.
    Η ομάδα του Επικοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xaxaxa...
    ti leei i ''omada''?
    poso asteioi typoi mporei na eiste?
    ma poso asteioi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΤΗΝ,
    ΑΞΙΟΤΙΜΗ,ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ,ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ

    ΄΄ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ'',
    συγγνωμη την ''ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ'' εννοουσα,
    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ.

    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ,
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ,

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΛΟΓΚ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!
    ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΝ ΜΠΛΟΓΚ!
    ΕΧΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!
    Ε?ΓΙΑ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ!


    ΜΙΖΕΡΟΙ!
    ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕΤΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!
    ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ''ΑΝΤΙΠΑΛΑ'' ΜΠΛΟΓΚΣ...
    ΜΙΖΕΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. autoi sto telos tha anevazoun tis dimosieuseis tous sta alla blogs!

    einai san na laspologei i ''kathimerini'' gia ton ''adesmeuto typo''
    kai na apantaei i ''kathimerini'' sto internet sto site tou ''adesmeutou''.......GELOIO!!!


    toso sovari einai auti i omada tou epikoinwnia...
    toso sovari!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδάκια εντάξει, τώρα ηρεμούμε!
    Σκεφτείτε και τους πολίτες (τους περισσότερους) που δεν τους ενδιαφέρουν οι ενδοδεξιές διαμάχες.
    Έτσι μπράβο, καλά παιδάκια.
    Θα σας πάρω και σοκολάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤI KATHESAI KAI ANARTAS AUTES TIS AIDIES RE DIAMANTI?
    APORW?
    ASXOLEISAI ME ANIPARKTOUS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Zιζελάρα
    δηλαδή τα πράσινα μαλλιοτραβήγματα είναι... πολιτικές διαφωνίες; Κάνε μας τη χάρη κούκλα μου, δεν είμαστε κόπανοι. Βουλιάξατε τη χώρα και ζητάτε και τα ρέστα ρε ανίκανοι; Πες μας πρώτα σε ποια δημόσια υπηρεσία δουλεύεις, ποιος σε διόρισε εκεί και τι του έκανες για να σε διορίσει, και μετά μίλα. Ισα, που θα μας το παίξετε και υπεράνω... Λυμαινόσαστε το δημόσιο δεκαετίες και τώρα μας το παίζετε "αρχάγγελοι" της διαφάνειας. Σε ποιους ρε τα πουλάτε αυτά; Τρωκτικά ήσασταν και τρωκτικά θα παραμείνετε. Εσείς φτιάξατε το χρέος με τις επιδοτήσεις, τις κλαδικές και το πράσινο παρακράτος του Μένιου, του Αντρέα και του Μαυράκη που πήρε ένα "δωράκι" 500 εκατομμύρια, εσείς με τον Τσουκάτο, το Μαντέλη και τα άλλα κοράκια. Ζιζελάκι, πες αλεύρι. Ο Άκης στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου σε γυρεύει. Ίσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @9.20
    Χωρίς να θέλω να μπω σε μια αντιπαράθεση που παίρνει αμιγώς κομματικό χαρακτήρα, απλώς θέλω να σου επισημάνω αγαπητέ 9.20, ότι και η Νέα Δημοκρατία μετήλθε αυτών των πρακτικών όχι μια φορά, αλλά αρκετές. Και το μέγα θέμα με τη Νέα Δημοκρατία είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε να γίνει πιστό αντίγραφο του ΠΑΣΟΚ. Αλλά ο κόσμος προτιμάει τα πρωτότυπα από τα αντίγραφα. Για την ουσία της πολιτικής σου τοποθέτησης, δεν γράφω τίποτα. Περιμένω τη Ζιζέλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @9.20 (plus)
    Με τους χαρακτηρισμούς και το υπονοούμενο έχω ένα προβληματάι. Πες τα αλλιώς, χριστιανέ μου, το νόημα το ίδιο θα είναι. Ευχαριστώ (το γράφω για την επόμενη φορά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε 9:20

    Έχεις και θράσος και πλάκα. Θράσος έχεις γιατί, όπως λέει και ο λαός, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Κοινώς, "δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε". Κοιτάξτε τα μούτρα σας στον καθρέφτη, κοιτάξτε ότι σε 5,5 χρόνια πήγατε τη χώρα 10ετιες πίσω, κοιτάξτε τι παραδώσατε (αν θέλεις μιλάμε και με νούμερα), κοιτάξτε τι σκάνδαλα δημιουργήσατε, κοιτάξτε κατά πόσα δις ευρω αυξήσατε το δημόσιο χρέος, κοιτάξτε την κλωτσιά που σας έριξε ο κόσμος και αφού ζητήσετε συγνωμη από τους πολίτες θα έχετε δικαίωμα να μιλάτε.
    Αυτά που σήμερα περνά η χώρα, θα μπορούσαν, σε μεγάλο βαθμό να είχαν αποφευχθεί, αν η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν υπεύθυνη.
    Αν, αντί για τις μεγαλοστομίες του τύπου "Η ελληνική οικονομία δεν έχει πρόβλημα με την κρίση", άρχιζαν να λαμβάνονται μέτρα. Ο ίδιος ο Αλογοσκούφης τα λέει, δεν τα λέω εγώ.
    Αν το έλλειμμα του προύπολογισμού δεν ήταν 15% και ήταν 6,4%, όπως έλεγε με στόμφο ο Παπαθανασίου.
    Αν υπήρχε σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης που φαινόταν να έρχεται, αν υπήρχε σχέδιο ανάπτυξης της οικονομίας, αν υπήρχε σχέδιο αξιοποίησης των Ολυμπιακών Ακινήτων, αν.....
    Είναι πολλά τα αν.
    Προσωπικά, έχω αλλεργία με τις Δημόσιες Υπηρεσίες και ό,τι αυτές συνεπάγονται.
    Εσύ όμως, έχεις πλάκα έτσι όπως τα λες. Μην ανησυχείς, έτσι όπως πας θα κατακτήσεις επαξίως το πιστοποιητικό κομματικής νομιμοφροσύνης και ίσως σε βολέψουν σε καμία θεσούλα του Δημοσίου. Ή άντε να πάρεις καμία προμηθειούλα από το Δημόσιο, εάν, όπως αυταπατάσαι, βγεί ποτέ ο Σαμαράς.
    Εγώ πάντως θα σε υποστηρίξω και θα λέω σε όλους ότι είναι αξιος ο μισθός σου. Τέτοιους "αγωνιστές" δεν έχει πολλούς το κόμμα.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κι΄ όλο κλαίνε τα καβουράκια ξέχασες την αδελφότητα του Τάγματος του Αθανασίου Διάκου. Όλοι αυτοί δώσανε ως και . . . ότι είχαν διαθέσιμο τέλος πάντων για να απορριφθεί η ένσταση. Φαντάζεσε να εγκρινόταν και να κατέληγε ο Χάρης τρίτος; Ο Χρήστος εν μέσω δύο Τόμπυδων θάμεναν. Κι έρχεται και η εβδομάδα των παθών . . . Άντε μετά ο Χάρης να ξαναδιεκδικήσει την ηγεσία της «παράταξης» και να ξανακατέβει για δήμαρχος έχοντας χάσει κι από πεθαμένο. Χαρά ο Χάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ζιζέλ και ανώνυμε 9:20 δεν σέβεστε the pain των Οραμαπολιτών, είστε ανάγωγοι. Εδώ ο GAP και ο AGS έμεναν στο same room όταν σπούδαζαν στις USA κι εσείς τσακώνεστε like dogs και πάτε να μετατρέψετε this Αδαμάντινο blog σε κομματοσκυλάδικο. O AGS είναι τόσο useless που δεν κατάφερε ούτε Ελληνικά να μάθει στον GAP. Δεν πάτε κι εσείς να κλειστείτε one week σε κανένα hotel room μπας και τα βρείτε τέλος πάντων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διαμαντή δίκιο έχεις για τη Νέα Δημοκρατία, πρέπει να πάψει να είναι ένα αντίγραφο του ΠΑΣΟΚ.

    Ζιζέλ
    Εκτός από τον Άκη που σε γυρεύει στο πολυτελές μέγαρο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, με αυτό το "δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε" μου θύμισες και το μακαρίτη το Μένιο. Είσαστε όντως αμετανόητοι. Ούτε ο μαυράκης με τα 500 εκατομμύρια σας βάζει μυαλό, ούτε ο Τσουκάτος, ούτε ο Μαντέλης, ούτε ο Κοσκωτάς (δεν ξεχνάμε ότι κι ΑΥΤΟΣ ήταν δικό σας δημιούργημα...) ούτε οι στρατιές των λαμογίων. Ο Καραμανλής κι η κυβέρνησή του έκαναν λάθη, σίγουρα, αλλά κλεφτρόνια δεν ήταν. Ούτε πήγαν τη χώρα 10ετίες πίσω όπως λες. Είχαμε 4% ανάπτυξη ετησίως, ενώ το ΠΑΣΟΚ έλεγε από το 2004 οτι μετά τους Ολυμπιακούς θα πεινάσουμε. Και τώρα που είπα θα πεινάσουμε, τι έχεις να μας πεις για το περιβόητο "λεφτά υπάρχουν"; Άστο κούκλα μου, ο Παπανδρέου είναι σαν τον Κολόμβο. Ξεκίνησε χωρίς να ξέρει που πάει κι όταν έφτασε δεν ήξερε που ήταν. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά τα κάνει στην πλάτη μου επάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Α, εσύ δεν βάζεις μυαλό. Σου είπα ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.
    Το αν πήγαν τη χώρα πίσω, το έκρινε ο κόσμος με την κατακραυγή του. Εκτός και αν ισχυρίζεσαι ότι οι πολίτες δεν έχουν κριτήριο.
    Τουλάχιστον ο Παπανδρέου είχε το θάρρος να εφαρμόσει μια πολιτική, για την οποία πιστεύει ότι μπορεί να διασώσει τη χώρα.
    Ο Σαμαράς, τι ακριβώς λέει; Εκλογές δεν απαιτεί, αλλά μιλάει για ένα άλλο μίγμα πολιτικής. Τι ακριβώς είναι αυτό; Φοβάμαι ότι δεν γνωρίζεις γιατί δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.
    Καταδικάζει το μνημόνιο, συμπεριφέρεται σαν το ΚΚΕ σε άλλη έκδοση, αλλά στο Ε.Λ.Κ. λέει άλλα.
    Καταδικάζει το μνημόνιο, αλλά δεν μας είπε από που θα πληρώνονταν οι μισθοί και οι συντάξεις, αν δεν είχαμε το πακέτο στήριξης;
    Και μην ακούσω αυτό το σαθρό επιχείρημα, ότι άργησε να δανειστεί από τις αγορές ή ότι άργησε να πάρει μέτρα.
    Γιατί όταν ο Γιώργος από τον Ιανουάριο του 2010 καλούσε την Ευρώπη να δημιουργήσει μηχανισμό στήριξης και θωράκισης της ευρωζώνης, αυτοί έστρεφαν αλλού το κεφάλι.
    Όταν τους έλεγε ότι δεν είναι μόνο η Ελλάδα το πρόβλημα, αλλά και άλλες χώρες, αυτοί άφησαν την Ελλάδα έρμαιο στις ορέξεις των κερδοσκόπων.
    Αν είχε εισακουστεί ο Παπανδρέου και από την αρχή η Ευρώπη στήριζε την Ελλάδα, τότε οι κερδοσκόποι θα έπαιρναν το κουβαδάκι τους και θα πήγαιναν σε άλλη παραλία.
    Και εν πάσει περιπτώσει, τι εναλλακτικό έχουμε ακούσει; Ποιός έχει σαφή πολιτική διεξόδου;
    Αυτά που ακούμε είναι οι επιπολαιότητες του Σαμαρά περί άλλου μίγματος, γενικώς και αορίστως και η γελοιότητα του Τσίπρα, που τελευταία γίνεται χυδαία και επικίνδυνη. Το ΚΚΕ είναι αυτό που ήταν πάντα. Ο ΛΑΟΣ ψαρεύει και μένουν τα 2 νεοπαγή κόμματα Δημοκρατική Συμμαχία και Δημοκρατική Αριστερά να διατυπώνουν έναν πιο υπεύθυνο πολιτικό λόγο.
    Και επειδή οι ηγέτες φαίνονται στα δύσκολα, θα ήταν ενδιαφέρον να κάνει τώρα εκλογές ο Γιώργος και όποιος είναι μάγκας ας βγει να κυβερνήσει.
    Εκεί θα δούμε ποιός έχει πολιτική και ποιός όχι.
    Τέλος, πράγματι ο Παπανδρέου ξεκίνησε χωρίς να ξέρει που πάει, γιατί οι λέβέντες που προηγήθηκαν έκρυψαν την κατάσταση. Λίγους μήνες πριν απέλθουν, μας έλεγαν ότι η ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη απέναντι στην κρίση.
    Ήξεραν ότι άλλος θα κληθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και έφυγαν τρέχοντας.
    Είναι αυτό που λέει και ο λαός, άλλος ...... και άλλος πληρώνει.
    Ορίστε, με έκανες και ξέχασα την καλή μου ανατροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή