Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Η τελευταία λαϊκή στη Σάββα Σταματιάδη


Αυτή ήταν η εικόνα της Σάββα Σταματιάδη (πρώην Ραιδεστού) τη νύχτα, λίγο πριν ξεκινήσει η λειτουργία της λαϊκής αγοράς. Νωρίς το πρωί δεν αποφεύχθηκαν οι εντάσεις, κυρίως λόγω του ότι υπήρχαν αρκετά αυτοκίνητα παρκαρισμένα επί της Σταματιάδη, καθώς όλοι γνώριζαν ότι από σήμερα η λαϊκή αγορά μεταφέρεται στην Επταλόφου. Άγνωστο γιατί, χθες αργά το βράδι η επιτροπή του Δήμου αποφάσισε η λαϊκή και σήμερα να
γίνει στη Σταματιάδη, πράγμα που (όπως όλοι καταλαβαίνουν) δεν γνώριζαν αρκετοί από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην περιοχή. Οι τελευταίοι πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους επί της Σταματιάδη, με αποτέλεσμα πολλοί εξ αυτών να έχουν σοβαρό πρόβλημα σήμερα το πρωί. Όπως και κάποιοι πωλητές στη λαϊκή αγορά, που πήγαν να στήσουν τα περίπτερα και στη θέση τους βρήκαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Αυτά γίνονται όταν λαμβάνονται αποφάσεις βιαστικά και πρόχειρα, "στο πόδι"...

7 σχόλια:

  1. "αγνωστο γιατι, εχθες αργα το βραδυ η επιτροπη του δημου αποφασισε..." ????????????????? Αγνωστο???
    Ε οχι και αγνωστο! Ελεος! Ο Χωρινος εχει ολη την πολιτικη ευθυνη! Και πατε να το κουκουλωσετε?
    Να παρετηθει πριν σας διαλυσει σαν παραταξη γιατι η ιστορια αυτο εχει διδαξει απο τον εν λογο κυριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε πάλι "να το κουκουλώσετε". Γιατί χριστιανέ μου να το κουκουλώσουμε, εμείς το βγάζουμε στον αέρα. Βρε μανία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @4.41μμ
    Έχουν ήδη κλείσει 4μηνο, οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποια σχόλια επί του θέματος:
    α) Ορθώς η Αγαγιώτου τά'βαλε με το Ζαχαρία (βλ.βραδινή σύσκεψη Νέας Προοπτικής).
    β) Η παρατεταμένη απουσία Γρετζελιά εκλαμβάνεται ως νέα διαφωνία με τη δήμαρχο, η οποία, σημειωτέον, όδευε προς υπαναχώρηση από την αρχική της θέση για μεταφορά της λαϊκής.
    γ) Υπάρχει διοίκηση με πυγμή στο δήμο ή δεν υπάρχει; Ελήφθη απόφαση για μεταφορά ή όχι; Ας υλοποιηθεί λοιπόν, χωρίς πολλά πολλά.
    δ) Η επιλογή της Επταλόφου ικανοποιεί τους εκπροσώπους των πωλητών της λαϊκής, που απλά ζητούν και έναν ακόμη κάθετο σε αυτήν δρόμο.
    ε) Με τις δέουσες ενέργειες, ο δήμος μπορεί να περάσει τη θέση του για μεταφορά άμεσα, όπως και η Μαυράκη-Φίλου επισήμανε.
    στ) Καλόν είναι οι πωλητές να μην ξαναβρίσουν με χυδαίο και αδικαιολόγητο τρόπο τη δήμαρχο, αφήνοντας μέχρι και υπαινιγμούς για την καταγωγή της.
    ζ) Και η δημοτική αρχή ας μην "κωλώνει" μπροστά στην πρώτη δυσκολία που παρουσιάζεται στο ένα ή το άλλο θέμα. Η υπαναχώρηση δηλώνει αδυναμία και έλλειψη αποφασιστικότητας.
    Ας ευχηθούμε την επόμενη ή το πολύ τη μεθεπόμενη Τρίτη η λαΙκή να μπει στους ρυθμούς της, και πάλι, στη νέα της θέση και με καλή διάθεση απ'όλες τις πλευρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pantos psaria den fagame afti tin vdomada. Oi sparades tin kopanisan me tiw palinidies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παρεμπιπτόντως, δεν είδα πουθενά στο ρεπορτάζ τη μεταμεσονύχτια επίσκεψη της δημάρχου στη Ραιδεστού, όπου ορισμένοι κάτοικοι προσπάθησαν να περιφρουρήσουν το χώρο ώστε να μην γίνει η λαϊκή εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή