Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Σοβαρές ενστάσεις Ανδρουλάκη για την κυβερνητική πολιτική

Την έντονη αντίθεση του για την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση εξέφρασε ο Μίμης Ανδρουλάκης «Δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι η κυβέρνηση. Κάτι πρέπει να κάνει. Έχει κάνει ανασχηματισμό, απέτυχε. Ήταν για τα πανηγύρια. Το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να πάρει ένα από τα οργανωτικά σχήματα και να το λειτουργήσει. Παλιά, ας πούμε, είχε ο Σημίτης κυβερνητική επιτροπή. Μαζεύεις τρεις δυνατούς υπουργούς που όταν πάρουν τηλέφωνο, θα κάτσει προσοχή ο άλλος. Όχι όπως τώρα. Δεν έβαλε
τον Ραγκούση, το παιδί, και τι να κάνει; Την πρώτη μέρα τον άδειασαν πέντε-έξι, τι να κάνει; Ατυχές σχήμα». «Τα προβλήματα τα δημιουργούν οι άνθρωποι του Παπανδρέου» Με το δικό του καυστικό τρόπο ο Μίμης Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στο «Βήμα Fm» υποστήριξε πως για την λάθος πορεία της κυβέρνησης ευθύνεται το περιβάλλον του Πρωθυπουργού.
«Τα προβλήματα τα δημιουργούν οι άνθρωποι του Παπανδρέου στην κυβέρνηση. Δεν είδα εγώ να τα δημιουργούν ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Λοβέρδος ούτε άλλος κανείς. Τα δημιουργούν αυτοί που είναι γενικά του περιβάλλοντος και μέσα σε ένα βράδυ αναδείχθηκαν από τον Παπανδρέου από του μηδενός. Ποιος τα δημιουργεί, λοιπόν; Δεν ξέρω αν είναι το Μαξίμου, είναι μια νοοτροπία του περιβάλλοντος, όπως τη λέμε, ο διαγκωνισμός του περιβάλλοντος. Αυτοί οι διαγκωνισμοί πρέπει να τελειώσουν με το μαχαίρι. Αλλά κι αυτό είναι ένα οργανωτικό σχήμα. Μπορεί να λένε ότι έτσι έχουμε πολλά πρόσωπα που τσακώνονται, που ο καθένας κάνει τις δημόσιες σχέσεις του.»
Ο Σημίτης θα μπορούσε να βοηθήσει
Ο Μίμης Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και για τις σχέσεις του Γ. Παπανδρέου με τον Κώστα Σημίτη
«Στενοχωριέμαι πάρα πολύ μέσα σ’ αυτήν την τρομακτική κρίση που κρίνεται το μέλλον της πατρίδας ένας πρωθυπουργός και ένας πρώην πρωθυπουργός να μην μπορούν να καθίσουν και να ανταλλάξουν σκέψεις. Εγώ μάλιστα είχα πεί ότι ο Σημίτης, επειδή είχε ένα κύρος στην Ευρώπη, θα μπορούσε να παίξει ένα ρόλο στη διεθνή διαχείριση του χρέους. Όταν έλεγα και ζητούσα από τον Παπανδρέου να φτιάξει ένα στρατηγικό κέντρο για το χρέος, τι εννοούσα, τι φανταζόσασταν; Ο Παπανδρέου δεν έχει ούτε οικονομικό σύμβουλο. Ο ταλαίπωρος ο Παπακωνσταντίνου σκοτώνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ, από εδώ και από εκεί, μέσα στο χάος, τι να προλάβει; Να υπάρξει, λοιπόν, ένα στρατηγικό κέντρο για το χρέος και να καταθέτουμε τις απόψεις μας. Έχω δουλέψει πολύ για το χρέος»
Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: «Την κριτική μας στην κυβέρνηση την υιοθετούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ»
Τα όσα είπε ο Μίμης Ανδρουλάκης σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ «Η αμφισβήτηση της αποτελεσματικότητας και της αναξιοπιστίας της κυβέρνησης παίρνει πλέον μορφή χιονοστιβάδας. Μετά τις συνεντεύξεις κορυφαίων υπουργών, που μιλούν για αρρυθμίες, αδεξιότητες και καθυστερήσεις, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Ανδρουλάκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου