Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Μάθε το φθηνότερο βενζινάδικο της περιοχής με ένα δωρεάν SMS

Από τη Δευτέρα 9 Μαΐου για την Αττική και από τον Ιούλιο για όλη την Ελλάδα, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται για τα τρία πρατήρια καυσίμων με τις χαμηλότερες τιμές στη γειτονιά τους ή την περιοχή όπου κινούνται, στέλνοντας SMS στο 54151 και σημειώνοντας το όνομα της
περιοχής.
Ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ανακοίνωσε την ανάπτυξη μιας καινοτόμου υπηρεσίας, μέσω sms, όπου οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα στέλνοντας μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό 54151, να ενημερώνονται για τα 3 φθηνότερα πρατήρια της περιοχής που τους ενδιαφέρει. Η υπηρεσία αυτή, που παρέχεται απολύτως δωρεάν από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, COSMOTE, VODAFONE και  WIND και την εταιρεία UPSTREAM, οι οποίες συνεργάστηκαν αφιλοκερδώς, τίθεται σε λειτουργία από τις 9 Μαϊου, σε πρώτη φάση για την Αττική και από τον Ιούλιο για όλη την Ελλάδα και αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση του ανταγωνισμού και την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών.
Στο ίδιο πλαίσιο μια ακόμα καινοτομία τίθεται σε εφαρμογή σε πιλοτικό στάδιο από την προσεχή εβδομάδα, η οποία θα συμβάλει στην ενίσχυση του ανταγωνισμού και στην καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών.
  Κατ αρχάς στην Αττική οδό θα υπάρχει ανάρτηση ηλεκτρονικών πινάκων που θα αναγράφουν τις τιμές για τα τρία επόμενα πρατήρια, ώστε ο κάθε οδηγός να γνωρίζει εκ των προτέρων τι επιλογές έχει. Η δράση αυτή θα επεκταθεί σύντομα στους εθνικούς δρόμους, στους κλειστούς αυτοκινητόδρομους, έτσι ώστε να γνωρίζουν οι καταναλωτές που υπάρχουν ανταγωνιστικότερες και φτηνότερες τιμές καυσίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου