Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τι είπε η Δήμαρχος στην εκκίνηση των Supporters της ΑΕΚ


Η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνας, Ευτυχία Γαϊτανά –Αποστολάκη έδωσε το παρών στη σημερινή (24/05) συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τα ιδρυτικά μέλη του Supporters Club και τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα του γηπέδου της «ΑΕΚ», εκφράζοντας την συμπαράσταση της στην προσπάθεια της Διοίκησης, για την
κατασκευή του γηπέδου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η Δήμαρχος στην τοποθέτησή της, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δήλωσε τα εξής:

«Ως Δημοτική Αρχή γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για την ΑΕΚ και τον κόσμο της, η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το ζήτημα αυτό αποτέλεσε βασική προεκλογική μας δέσμευση και πλέον ως Δημοτική Αρχή του Δήμου Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνoς παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας.

Το γήπεδο της ΑΕΚ αποτελεί έναν από τους βασικότερους στόχους μας και γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας, εκφράσαμε στην διοίκηση της ΑΕΚ την αμέριστη συμπαράσταση μας πάνω σε αυτό θέμα.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι από την πλευρά του Δήμου υπάρχει και η βούληση αλλά και η γνώση να διαχειριστούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα σε συνεργασία πάντα με τη Διοίκηση της ΑΕΚ.

Έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και φαίνεται ότι γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια μέχρι τώρα και ευελπιστούμε πως το έργο θα ολοκληρωθεί με το καλύτερο τρόπο.

Θα σταθούμε στο πλευρό της διοίκησης της ΑΕΚ και θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειές της να υλοποιήσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο, το οποίο όμως θα σέβεται τους πολεοδομικούς και περιβαλλοντικούς κανόνες, καθώς και τις απαιτήσεις των δημοτών μας».

3 σχόλια:

  1. Νομίζει ότι μιλάει σε παιδάκια του δημοτικού ?

    Δεν τις έχουν πει να μην παραμυθιάζει τον κόσμο της ΑΕΚ, με λόγια Συμπαράστασης και Δεσμεύσεις, γιατί θα την πληρώσει τη νύφη... χωρίς να πολυφταίει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΩΤΗΣ25 Μαΐου 2011 στις 4:03 μ.μ.

    Κ.Δημαρχε, ο Βουρος τρεχει για το μεροκαματο
    (ψηφαλακια)
    Ψηφισε την καταστροφη της χωρας
    Τωρα ερχεται στα επι μερους,
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
    Μη τρωτε το παραμυθι περι γηπεδου και βοηθητικου.
    ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ,ΡΥΖΟΓΑΛΟ,ΚΑΙΜΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είναι αυτοί του Supporters Club παιδιά ξέρει κανείς; Έχουν «πόντους» στην ΠΑΕ; Μήπως έχουν ποσοστά εξ αδιαιρέτου στο χώρο που έχει παραχωρηθεί στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την ανέγερση «γυμναστηρίου»,ή η Ερασιτεχνική ΑΕΚ τους έχει νόμιμα εξουσιοδοτήσει να συζητάνε ή να διαπραγματεύονται για την περιουσία της; Έχει κανείς εκεί μέσα ενημερώσει την κα Δήμαρχο για το ιδιοκτησιακό του χώρου; Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου; (οποιαδήποτε ομοιότητα με γνωστά πρόσωπα είναι τυχαία) Ο μόνος με τον οποίο η κα Δήμαρχος μπορεί να συζητά για το γήπεδο είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Ωστόσο η δήλωση «Θα σταθούμε στο πλευρό της διοίκησης της ΑΕΚ και θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειές της να υλοποιήσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο, το οποίο όμως θα σέβεται τους πολεοδομικούς και περιβαλλοντικούς κανόνες, καθώς και τις απαιτήσεις των δημοτών μας», αν περιλάμβανε τον όρο «της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ» βάζει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή