Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Έχετε γενέθλια σήμερα;

Οι γεννημένοι στις 7 Ιουνίου μπορεί να μην είναι πρακτικοί ή να έχουν μη αξιόπιστα όνειρα, αλλά ξέρουν πολύ καλά να αναγνωρίζουν τις επιθυμίες και τις σκέψεις των άλλων. Όμως η αυτοπεποίθηση τους και το χάρισμα τους μπορεί οδηγήσει σε απογοήτευση. αν δεν επιλεχθούν για έναν ρόλο που δεν τους ταιριάζει. Παρόλα αυτά αν επιχειρήσουν μια μεγαλύτερη αναγνώριση στην
κοινωνία, τότε έχουν ακριβώς ότι χρειάζεται για να καθηλώσουν τους άλλους με την σαγηνευτική γοητεία τους.

Συνήθως εφαρμόζουν αυτή την γοητεία χωρίς να το έχουν υπολογίσει και χωρίς να το καταλάβουν. Είναι σημαντικό για αυτούς να εμβαθύνουν στη ζωή και να μην μένουν στην επιφάνεια. Επειδή συχνά χαρακτηρίζονται ως επιφανειακοί, πρέπει να διευρύνουν τους ορίζοντες τους πέρα απο τις υλικές πτυχές της ζωής όπως τα ρούχα, τα αυτοκίνητα, το σπίτι και τα χρήματα. Αυτός είναι ένας παράγοντας κλειδί για να αποφασίσουν αν μπορούν να δημιουργήσουν στενές φιλίες και δεσμεύσεις.

Αν αρνηθούν να ψάξουν για μια πιο βαθιά βάση στη ζωή τους, θα αποτύχουν επανειλημμένα να δημιουργήσουν δεσμούς οικειότητας στις προσωπικές τους σχέσεις. Μπορεί να μην γνωρίζουν τις ελλείψεις τους μέχρι μια μέρα κάποιος που πραγματικά νοιάζεται για αυτούς, να τους τις αποκαλύψει και ίσως όχι πολύ ευγενικά.

Γνωρίζουν καλά απο την φύση τους την γλώσσα του σώματος και την γλώσσα της αγάπης. Η επιθυμία τους να αποπλανήσουν τους άλλους είναι είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σε αναλογία με τις άλλες ικανότητες τους.

Ανά διαστήματα μπορεί να εκφράσουν την τάση προς φαινομενικά παράξενη συμπεριφορά, αλλά πρόκειται απλώς για μια αβλαβή εκτροπή, ίσως να δοκιμάζουν μια νέα δραστηριότητα ή τρόπο έκφρασης όπως κάποιος θα δοκίμαζε ένα καινούργιο καπέλο.

Είναι αποφασιστικά αισθησιακοί και κινητικοί τύποι που απολαμβάνουν κάθε τύπο σωματικής επαφής. Ακόμα και όταν έχουν φτάσει πολύ ψηλά στην επιτυχία είναι περήφανοι για το ότι κρατάνε επαφή με τα κοινά και παραμένουν συντονισμένοι με τους καιρούς.

Η ψυχαγωγία είναι αυτό που τους προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση είτε παρακολουθώντας είτε δίνοντας μια παράσταση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου