Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκινά ο "Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2011"

Στις 17/9 ξεκινά ο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2011» που διοργανώνει ο Ενιαίος Φορέας Πολιτισμού του Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι Δωρεάν. Προσοχή στις συναυλίες τις 23/9 και 24/9 λόγω περιορισμένου χώρου θα διανεμηθούν δωρεάν προσκλήσεις.
Με εκτίμηση, Νίκος Παπανικολάου, πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα

Το μήνυμα της Δημάρχου

Φίλες και φίλοι.
Στις δύσκολες μέρες που περνάμε, είναι καθήκον μας να ενισχύσουμε την ελληνική παράδοση και να διαδώσουμε τις αξίες της φυλής μας. Το ζωντάνεμα των πνευματικών μας αξιών είναι το μοναδικό ίσως, αποτελεσματικό μέσω άμυνας στα λανθασμένα, έντεχνα προβαλλόμενα, πρότυπα που
μας υποτιμούν καθημερινά.
Πιστεύουμε ότι η δημιουργία συνθηκών για την μαζική συμμετοχή των συμπολιτών μας στην παραγωγή πολιτισμού, πρέπει να είναι πρώτιστος στόχος. Η διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων θα είναι, κυρίως μια ευκαιρία παρουσίασης των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της πόλης μας. Θα είναι η προβολή της έμπνευσης, του ταλέντου των συμπολιτών μας και της σκληρής δουλειάς που κάνουν οι ομάδες ερασιτεχνικής δημιουργίας και τα καλλιτεχνικά εργαστήρια στη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα. Θα είναι επίσης η ευκαιρία να δούμε το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται σε άλλους Δήμους, συλλόγους και φορείς σε μια προσπάθεια ανταλλαγής πολιτιστικών ιδεών.
Αυτές τις μέρες ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Ενιαίο Φορέα Δράσεων και μέσα στον Οκτώβριο θα λειτουργήσουν τα τμήματα που θα αναδείξουν νέους καλλιτέχνες ανάμεσα στους συμπολίτες μας. Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στα προγράμματα αυτά δίνοντας μια ευκαιρία στα όνειρά σας.
Ο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2011» αποτελεί τη πρώτη προσπάθεια στα πλαίσια της νέας φιλοσοφίας μας και σας καλούμε να αγκαλιάσετε και να επικροτήσετε το αποτέλεσμα των ερασιτεχνικών ομάδων αλλά και των συμπολιτών μας, που το ταλέντο τους βοήθησε να προχωρήσουν μπροστά. Χαράζουμε νέους δρόμους και είμαστε σίγουροι ότι με όλους εσάς ενεργούς και συμμέτοχους, θα έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με εκτίμηση
Η Δήμαρχος
Ευτυχία Γαϊτανά Αποστολάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου