Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Να ανοίξουν οι ΧΥΤΑ τώρα, ζητεί η Δημοκρατική Συμμαχία

«Η κατάσταση με τα σκουπίδια στην Αθήνα και σε ολόκληρη τη χώρα, ξεπέρασε κάθε όριο λογικής και εξάντλησε την υπομονή και την ανοχή των πολιτών.Χρειάζεται κοινωνική συνείδηση και ευθύνη. Οι ΧΥΤΑ δεν μπορούν να παραμένουν κλειστοί και η χώρα να βυθίζεται στα σκουπίδια. Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ – ΟΤΑ με αυτή τη μορφή κινητοποιήσεων τιμωρούν την κοινωνία, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα για τη δημόσια υγεία.
Ο κόμπος πλέον έχει φτάσει στο χτένι και θα πρέπει πολιτεία και αυτοδιοίκηση να αναζητήσουν νέους δρόμους για τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Για να προστατευτεί το κοινωνικό σύνολο οι καταλήψεις πρέπει να λήξουν και οι ΧΥΤΑ, ιδίως στο λεκανοπέδιο της Αθήνας, πρέπει να ανοίξουν τώρα».

Η πρόεδρος του κινήματος, Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κυβέρνηση και συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τη στάση τους στο θέμα των σκουπιδιών οδηγούν τους κατοίκους της Αθήνας και του λεκανοπεδίου σε απόγνωση.
Έχοντας ασχοληθεί ως Δήμαρχος Αθηναίων με το θέμα, αλλά και με τα προβλήματα των εργαζομένων στην αυτοδιοίκηση, κάνω έκκληση προς όλους, ιδιαίτερα προς την ΠΟΕ-ΟΤΑ, να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις και να ανοίξουν άμεσα τον ΧΥΤΑ της Φυλής.
Με τη συνέχιση της κατάληψης αδικούν τους εαυτούς τους και βλάπτουν τη δημόσια υγεία».

www.dimsim-fx.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Nα μπει στην πολυκατοικία του ΠΑΣΟΚ και η Μπακογιάννη να καθαρίζει τουλάχιστον τις σκάλες με τον Καρατζαφέρη ή να αναλάβουν εναλλάξ ο ένας στη λάντζα κι η άλλη τις σκάλες και να πετάει τα σκουπίδια...

    ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή