Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Αύριο η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη νέα χρονιά

Λάβαμε λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος την ειδοποίηση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αύριο, Τετάρτη. Η πρόσκληση έχει ως εξής:
Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 4.1.2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στnν αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Ν. Φιλαδέλφειας (Νικ. Τρυπιά 45),, σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα
παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 
1.     Έγκριση 1ης τροποποίησης προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, βάσει της αριθ. 66/2011 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

2.     Έγκριση δωρεάν παραχώρησης προς το Δήμο ακινήτου (οικοπέδου, επιφανείας 184,60 τ.μ.) επί της οδού Κ. Παλαμά 9-Ν.Φιλ/φεια (Ο.Τ. 121), ιδιοκτησίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

3.     Λήψη απόφασης για την παράταση προμήθειας υγρών καυσίμων για τα τροχοφόρα και τα μηχανήματα του Δήμου και τη θέρμανση δημοτικών κτηρίων.

4.     Έγκριση απαλλαγής από την καταβολή δημοτικών τελών των κ.κ. Μ. Καρακουλάκη, Π. Βρανά και Α. Λιάκου, μετά τις αριθ. 39/11, 40/11 και 41/11 αντίστοιχες αποφάσεις-εισηγήσεις του Συμβουλίου Δημ. Κοινότητας Ν. Φιλ/φειας.

5.     Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου «Ανακατασκευή πλατείας Ολυμπιονικών».

6.     Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής  του έργου «Ανακατασκευή χώρων υγιεινής εργαζομένων καθαριότητας».

7.     Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής  του έργου «Περιβαλλοντική ανάπλαση πεζοδρόμου οδού Λαυρίου».

8.     Καθορισμός θέσεων πρακτικής άσκησης σπουδαστών ΤΕΙ στο Δήμο Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος.

9.     Αναπροσαρμογή συντελεστών τελών καθαριότητας και φωτισμού ως και Δημοτικού Φόρου έτους 2012 (2η επανεισαγωγή).

10.  Έγκριση Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου έτους 2012 (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ).

11.  «Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις άδειες εγκατάστασης και χρήσης οικημάτων από εκδιδόμενα πρόσωπα στο Δήμο μας σύμφωνα με τον Ν. 2734/1999

α)  καθορισμός αριθμού οικημάτων (οίκων ανοχής),   
β)  καθορισμός ακτινών αποστάσεων των οικημάτων αυτών από διάφορους χώρους,           
γ) αποκλεισμός εγκατάστασης των εν λόγω οικημάτων από διάφορους χώρους και πολεοδομικά συγκροτήματα,
δ) Ορισμός ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Δημοτικού Συμβούλου ως μέλος της Επιτροπής του άρθρου 3 παρ. 2 του Ν. 2734/1999.

12.  Ορισμός ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Δημοτικού Συμβούλου ως μέλος της Επιτροπής του άρθρου 3 παρ. 2 του Ν. 2734/1999.

13.  Αποδοχή παραίτησης του Προέδρου και της Αντιπροέδρου του Ενιαίου Φορέα κ.κ. Νικόλαου Παπανικολάου και Αικατερίνης Παπανίκα αντιστοίχως και ορισμός αντικαταστατών τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 240 του Ν. 3463/06.

14.  Εισήγηση κ. Δημάρχου περί αλλαγής τόπου διεξαγωγής των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.



·         Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου