Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τομπούλογλου: Είστε η χειρότερη διοίκηση- ψηφίζει δάνειο και Προϋπολογισμό

Ως τη χειρότερη διοίκηση που γνώρισε ποτέ η Φιλαδέλφεια και η Χαλκηδόνα χαρακτήρισε τη σημερινή διοίκηση του Δήμου ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χάρης Τομπούλογλου. Υποστήριξε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας είναι συνυπεύθυνοι, για τη σημερινή εικόνα του δήμου. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα έσοδα του νεκροταφείου κλπ που παραμένουν
αναξιοποίητα. Αμφισβήτησε ευθέως την προοπτική ανάπτυξης που επικαλέστηκε η δήμαρχος. Ο κ. Τομπούλογλου είπε ότι δεν έχει έλθει ούτε ένα ευρώ στο δήμο από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ενώ για τα τροφεία υποστήριξε ότι θα βάλει η διοίκηση του χρόνου. Θύμισε ότι επί 4μηνο είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην Κοινωφελή Επιχείρηση. Στο τέλος είπε ότι η παράταξή του θα υπερψηφίσει το δάνειο του δήμου και τον Προϋπολογισμό. Σκοπός μας είναι να λειτουργήσει ο δήμος, κατέληξε. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η παράταξη του κ. Τομπούλογλου θα καταψηφίσει συγκεκριμένους κωδικούς, όπως φάνηκε από συγκεκριμένα σημεία της ομιλίας του.

3 σχόλια:

  1. Η "καλημέρα..." είναι μακράν η χειρότερη αντιπολίτευση που πέρασε στην ιστορία και των δύο πόλεων! "Γαυγίζει" κατά την συνήθη του πρακτική ο Χάρης για να κρύψει την συναίνεση. Αλλά αποδεικνύεται τόσο ακαμάτης κι ανήμπορος όσο κι η πλειοψηφία που στηρίζει με αποτέλεσμα να μην περάσει τίποτα, ούτε καν οι προτάσεις του!!!
    Αυτή η ολοκληρωτική ήττα του είναι η πιο ταπεινωτική ως σήμερα γιατί έγινε ολοφάνερο ότι δεν μπορεί να αποτελέσει εγγύηση συνδιοίκησης, και επομένως κανείς δεν μπορεί να στηρίζεται πάνω του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΤΑ Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ!
    ΕΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,
    ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ.
    ΕΤΣΙ ΕΔΕΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ,ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς με αυτό το κόλπο... ωφελήθηκε και ο ΛΑΟΣ και η ΝΔ ψηφίζοντας την πολιτική του Γιωργάκη! Που τα πουλάτε αυτά ρεεεε!

      Διαγραφή