Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Βομβαρδισμός των Κόντου, Τομπούλογλου εναντίον Γρετζελιά

Θέματα όπως η Μπριτάνια, η Πρωτομαγιά κλπ είναι μείζονα θέματα, όπως τόνισε ο πρώην Δήμαρχος Φιλαδέλφειας Σταύρος Κόντος, που υπογράμμισε ότι ο κ. Γρεζτελιάς έχει προσωπικά δεσμευτεί δημόσια ότι θα τα φέρει σε συνεδρίαση του σώματος, αλλά τα αποσιωπά.
Από την πλευρά του ο Χάρης Τομπούλογλυο χαρακτήρισε τον κ. Γρετζελιά "εμπαθή, πρόεδρο κατώτερο των περιστάσεων" και
επιφυλάχθηκε να κινηθεί με βάση το νόμο εναντίον του. "Δεν έχετε την εμπιστοσύνη του σώματος, ούτε του συνδυασμού σας", κατέληξε ο κύριος Τομπούλογλου. Ο κύριος Γρετζελιάς δεν είπε ούτε λέξη για τα όσα του καταμαρτυρούν οι ηγέτες της αντιπολίτευσης και η ίδια η Δήμαρχος της πόλης.

2 σχόλια:

  1. Ο Κόντος καλά θα κάνει να θυμάται την εποχή που αποδέχτηκε την τοποθέτηση σε έμμισθη θέση του Δήμου επί παντοδυναμίας Γρετζελιά. Επίσης καλά θα κάνει να θυμάται την παταγώδη αποτυχία του ως δήμαρχος σε όλα τα επίπεδα καθώς και το νεοπλουτίστικο τουπέ στυλάκι τόσο του εαυτού του όσο και των 4-5 βασικών συνεργατών του.

    Αφού τα θυμηθεί όλα αυτά, τότε ας πει ό,τι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Τομπούλογλου δεν θα τον κρίνω γιατί δεν έχει διοικήσει ποτέ. Όταν συμπληρώσει την 4ετία του σαν δήμαρχος (γιατί σίγουρα θα εκλεγεί), τότε θα τον κρίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή